Vrei sa te simti frumoasa?

Frumusetea este o caracteristica unica ce defineste caracterul, dar si stilul unei persoane. Atunci cand te simti frumoasa, viata in general ti se pare mai frumoasa, iti creste increderea de sine si iti da o stare de sprit mai buna. Cu alte cuvinte, esti fericita si multumita de tine.
  • Publicat:
Vrei sa te simti frumoasa?
Vrei sa te simti frumoasa?

Frumusetea este o caracteristica unica ce defineste caracterul, dar si stilul unei persoane. Atunci cand te simti frumoasa, viata in general ti se pare mai frumoasa, iti creste increderea de sine si iti da o stare de sprit mai buna. Cu alte cuvinte, esti fericita si multumita de tine.

Frumusetea este o combinatie de factori. Aspectul fizic, stilul, atitudinea si tinuta corpului tau sunt numai cativa dintre acestia. Si tu poti fi frumoasa daca te simti frumoasa. Pentru ca da, secretul frumusetii este chiar atat de simplu.

Asadar, cum faci sa te simti frumoasa? Diverse lucruri pot determina o femeie sa se simta frumoasa: de la a fi iubita si apreciata, pana la a avea un par minunat sau a primi complimente de la un strain. Sa te simti frumoasa este de multe ori ceva ce vine din interiorul tau.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa te descoperi si sa te simti frumoasa:

Traieste frumusetea
Un simplu gest, un compliment sau poate chiar o realizare te vor ajuta sa traiesti frumusetea doar simtindu-te bine cu tine. Genereaza energie pozitiva si permite-le celor din jur sa contribuie la frumusetea ta. Sa fii iubita si apreciata este cel mai important lucru pentru a te simti frumoasa.

Imbraca-te frumos
Acorda-ti timp cand te imbraci, admira-te, pune-te in valoare. Alege-ti haine stilate si trendy si te vei simti cea mai frumoasa. Este uimitor cum doar un dram de efort in plus acordat machiajului sau hainelor tale te va face remarcata.

Rasfata-te cat de des poti
Ingaduie-ti o portie de extra confort de fiecare data cand ti-l permiti. De la un tratament spa pana la a-ti cumpara haine sau pantofi noi, cheltuirea banilor dupa placerea ta te va ajuta sa te simti mai bine si, deci, mai frumoasa.

Zambeste mult
Se spune ca zambetul este oglinda sufletului. Asa ca zambeste cat mai des posibil. Zambetul tau nu poate primi decat raspunsuri pozitive, placute. El iti accentueaza frumusetea si ii face pe oameni sa te vada intr-o noua lumina. Dar aminteste-ti sa zambesti din suflet.

Schimba mediul inconjurator


Fa din mediul tau inconjurator unul placut. Foloseste decoratiuni colorate ce genereaza o atmosfera vesela. Ambiantul cu siguranta iti reflecta starea de spirit.

Stai aproape de natura


Cauta placere in fiecare zi, in natura. Apreciaza-i frumusetea simpla. Te ajuta sa iti calmezi sufletul, iti relaxeaza corpul si iti curata mintea.

Lucruri preferate


Rasfata-te cu clipe care te fac sa te simti grozav. O baie cu spuma lunga, relaxanta, rasfoirea unei carti bune intinsa in pat, petrecerea timpului cu prietenii, urmarirea filmului preferat sau ascultarea unor melodii linistite, sunt lucruri care te relaxeaza si te elibereaza de stres. Gaseste-ti timp pentru tine ca sa te simti frumoasa.

Care sunt avantajele faptului ca te simti frumoasa? Poate fi chiar surprinzator sa descoperi cat de multa satisfactie iti ofera:

Iti imbunatateste increderea de sine. Cand te simti frumoasa, esti mandra de existenta ta.

Te face o persoana mai sanatoasa. Cand te simti frumoasa, esti fericita si relaxata. Starea ta de spirit iti imbunatateste circulatia sangelui si iti invioreaza psihicul.

Iti sporeste frumusetea naturala. Cand esti mereu intr-o stare de spirit buna, zambetul iti relaxeaza muschii faciali si astfel scapi de ridurile cauzate de stres si nefericire.

Oricine cred ca este de acord, sa te simti frumoasa este cel mai bun remediu din lume!

Tu cum faci sa te simti frumoasa?



Citeste si Frumusete pe timp de criza
                  In numele iubirii… de sine

Urmărește CSID.ro pe Google News
Femeile, mai frumoase iarna decat vara
Femeile, mai frumoase iarna decat vara
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân