Tendințe în hairstyling – tunsori și coafuri ce se remarcă în 2021

Tendințe în hairstyling - tunsori și coafuri recomandate de stiliștii. Alege-ți coafura sau tunsoarea potrivită feței și stilului tău.
22.01.2021 | Arsene Mihaela

2021 este anul schimbărilor în hairstyling, se pune accent pe tunsori cuminți și culori deosebite ale părului care te vor scoate din anonimat. Ce crezi despre aceste tendințe în hairstyling, ce tunsori si coafuri ai vrea să încerci?

Înainte de a ajunge la salon, e important să iți faci o idee despre tendințele acestui an în hairstyling, tocmai de aceea am cerut sfatul stiliștilor de la El Studio Style. Ei ne vor spune care sunt propunerile pentru acest an și ce tunsori sau coafuri ar trebui să eviți dacă vrei să rămâi în trend.

Tunsori pe care trebuie să le porți în 2021

„Anul acesta este obligatoriu să ieșim mai mult in evidență. Să optăm pentru coafuri mai îndrăznețe care să ne scoată din zona de comfort. Se vor purta tunsorile naturale, lejere, cât și pixie; tunsori care se pot stiliza ușor în general, precum boburile alungite sau bobul francez, coafurile stratificate cu un plus de volum și bretonul cortină.”, spune Ramona Pavel.

Tunsori cuminți, dar în culori care îți fură privirea

Chiar dacă anul acesta părul se va coafa extrem de lejer și nu avem nevoie de multe artificii pentru un look fabulos, culorile sunt cele care ne vor scoate din anonimat. „O simplă culoare de păr poate schimba complet modul în care ești percepută de către cei din jur și chiar felul în care te simți. Și pentru că se poartă nuanțele îndrăznețe, le putem crea într-o variantă 3D, precum un albastru puternic, de culoarea păunului, sau roz, precum bomboanele pentru copii. Nuanțe la fel de în trend sunt și roșul aprins ca focul, dar și unele mai cuminți precum blondul perlat, în nuanța nisipului sau a caramelului, puse în evidență prin tehnici speciale de vopsire cunoscute încă din anii trecuți precum ombre, highlights, balayage și shatush.”, spune Alexandra Nuta.

Tendințele în hairstyling din acest an versus cele din anii trecuți.

Față de trendurile anterioare, anul acesta este unul mai ponderat, tocmai de aceea indemnul trendsetterilor în hairstyling este să ne reîntoarcem la valorile reale ale educației. „Tunsorile vor fi în mod obligatoriu simple, clasice și lejere, dar cu un impact vizibil asupra celei care o poartă. Nu vom mai purta breton drept sau voluminus, bucle mărunte sau bine definite și nici șuvițe de la rădăcină. „, declară Aliona Celan.

Există și coafuri nemuritoare

Chiar dacă tendințele în hairstyling se schimbă în fiecare an, există și coafuri care vor rămâne mereu în trend. „Buclele și împletiturile sunt nemuritoare. Fie că sunt lejere sau mai elaborate, inserate într-o coafură de ocazie, ori într-un styling de zi cu zi, acestea se potrivesc oricui și au fost întotdeauna îndrăgite și cerute atât de publicul tânăr, cât și de doamnele mai în etate. În plus, sunt extrem de feminine și dau un plus de valoare oricărui tip de păr.”, declară Ecaterina Ilie.

Descoperă și alte tendințe în hairstyling – tunsori si coafuri care te întineresc sau vezi aici cum o nouă și diferită tunsoare îți poate schimba radical look-ul.

Tunsori și coafuri care te întineresc
Tunsori și coafuri care te întineresc