Piese vestimentare de nelipsit pentru începerea unui nou an universitar

Prima zi de facultate este cea mai importantă, așa că nu uita ca outfit-ul tău să fie unul pe măsură. Alege piese vestimentare care te fac să te simți confortabil și îți reflectă personalitatea.
  • Publicat:
Piese vestimentare de nelipsit pentru începerea unui nou an universitar
Piese vestimentare de nelipsit pentru începerea unui nou an universitar sursa foto: Shutterstock

Există multe task-uri dificile și pe care trebuie să le îndeplinești la timp din momentul în care începi facultatea, de la teste și proiecte de grupă, până la alegerea ținutei perfecte în fiecare dimineață. Da, a te îmbrăca aproape în fiecare zi pentru cursuri poate deveni la fel de stresant precum un examen dis de dimineață, chiar și pentru iubitorii de modă.

Cu toate sarcinile stresante cărora trebuie să faci față, găsirea unei ținute drăguțe nu ar trebui să fie una dintre ele. De aceea, am pregătit câteva idei de ținute care sunt perfecte pentru facultate, astfel încât să ai o mulțime de opțiuni din care te poți inspira cu ușurință dimineața, când te pregătești pentru cursuri.

Dacă nu aveți idei despre ceea ce puteți purta în prima zi de facultate, aruncați o privire la următoarele 10 idei pregătite special pentru tine:

1. Anii ‘70

Poartă un tricou groovy cu imprimeu și o pereche de blugi largi pentru o atitudine casual-cool imbatabilă. S-ar putea să vrei să schimbi poșeta mini cu o geantă care să se potrivească cu laptopul tău. Alegerea stă doar în mâinile tale.

2. Blazerul stil rochie

Blazerul supradimensionat și centuri în talie pentru un moment de rochie blazer total șic. Asortați-l cu cizme lungi până la genunchi pentru un aspect business-casual. Veți întoarce asupra voastră o mulțime de priviri.

3. Pulovere grafice și colorate

Dacă nu poți scăpa de blugi asta nu înseamnă că nu poți condimenta lucrurile. Puloverele neobișnuite, colorate și nostalgice sunt foarte apreciate și oferă ținutei tale o notă aparte. Fii pregătită să răspunzi la o sută de întrebări despre locul de unde l-ai cumpărat.

4. Rochii pulover

Rochiile din tricot cu nervuri par un pic mai sofisticate decât cele obișnuite, plus că sunt la fel de confortabile. Asortează-le lejer cu adidași albi sau dacă vrei o ținută ceva mai sofisticată, alege cizmele cu toc.

5. Piese asortate

Ai întârziat la clasă, dar tot vrei să arăți bine? Un trening asortat poate fi cea mai bună și rapidă alegere în astfel de momente. Adaugă aspectului tău final un coc în vârful capului, și cercei de dimensiuni mari pentru o notă îndrăzneață.

6. Curea îndrăzneață

Alege o ținută simplă cu o curea de inspirație vintage. Orice ținută de facultate poate trece de la zero la 100 în două secunde, cu o curea la modă și o jachetă bună. Poartă o astfel de ținută cu un trenci lung în culoarea bej.

7. Culori neutre și feminine

Fiecare fată ar trebui să aibă măcar un articol vestimentar în culoarea roz pal, pentru că se potrivește literalmente cu orice. Combină această nuanță neutră cu alb, denim, auriu sau cu aproape orice culoare. Lasă-ți imaginația să zburde și nu te teme, nu ai cum să dai greș.

8. Fuste scurte

Nimic nu e mai drăguț decât o fustă mini, mai ales dacă aceasta este aleasă în nuanțe deschise. Deși poate părea un pic cam indecent, o puteți asorta cu un tricou alb simplu și o jachetă de denim decupată pentru echilibrul perfect de ținută casual drăguță.

9. Pantaloni cargo

Dincolo de confortul lor, pantalonii cargo sunt în tendințe în această toamnă și vă vor oferi cu siguranță un aspect cool. Asortează-i cu un tricou cu imprimeu grafic sau un pulover, împreună cu o pereche de adidași sport sau teniși. Vei avea o ținută atrăgătoare care îți va oferi un look casual.

10. Simplu, dar stilat

Există o combinație mai clasică și mai potrivită pentru școală decât un cardigan, blugi și adidași? Această combinație reprezintă cel mai potrivit look atunci când te grăbești să ajungi la școală. Poartă o pereche de blugi, un tricou sau un maieu și niște adidași comozi. Mai adaugă un cardigan confortabil deasupra și gata, look-ul tău devine de invidiat.

sursa: seventeen.com, collegefashion.net

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân