Noutati cosmetice pentru îngrijirea părului tău pe timp de vară

Este anotimpul verii, ne bucurăm de soare, evadăm de câte ori avem ocazia la mare, ne distrăm, dar să nu pierdem din vedere aventura în care ne forţăm părul să ne însoţească.
  • Publicat:
Noutati cosmetice pentru îngrijirea părului tău pe timp de vară

Este anotimpul verii, ne bucurăm de soare, de vacanţe mai lungi sau mai scurte, de zilele lungi şi fierbinţi. Evadăm de câte ori avem ocazia la soare, la mare, ne distrăm, dar să nu pierdem din vedere aventura în care ne forţăm părul să ne însoţească.

Hidratarea părului este foarte importantă deoarece o pătrime din greutatea părului o reprezintă apa, iar un păr hidratat se traduce printr-un păr cu aspect suplu şi strălucitor,

Important este ca din trusa de frumuseţe pentru corp să nu lipsească produsele necesare îngrijirii şi protecţiei părului dacă vrem să arate frumos şi sănătos pentru a ne mândrii cu el.

SP SUN must-have-ul de protecţie solară a părului


SP SUN este o gamă completă pentru îngrijirea părului în timpul şi după expunerea la soare şi pentru protecţie solară.

SP Sun Concentrate se foloseşte pentru băile zilnice de soare (adaugă protecţie solară la regimul tău zilnic de îngrijire prin combinarea cu tratamentele rinse-off SP),  pe când  SP Sun UV Spray o să îţi asigure scutul protector. Iar SP AfterSun Shampoo, SP AfterSun Conditionner şi SP After Sun Moisturizing Fluid sunt perfecte după expunerea la soare, atunci când pârul are nevoie de hidratare şi îngrijire după lungile şedinţe de soare şi baie.
Produsele se găsesc în saloanele de coafură.

SP SUN

 

Nioxin 3 Tratamente pentru păr şi scalp de la Nioxin

Îţi reîmprospătezi frecvent culoarea părului? Acestui obicei alătură-i unul nou.
Este vorba despre tratarea scalpului. Nioxin îţi recomandă Scalp Treatment System 3, un produs dedicat persoanelor care îşi colorează părului.

Acesta conţine antioxidanţi, plante, vitamine şi agenţi de purificare care ajută la îndepărtarea excesului de sebum şi a reziduurilor de pe scalp, protejând în acelaşi timp părul colorat (preţ 116 lei).

Hidratarea este esenţială în ecuaţia unui păr bogat, iar Scalp Revitaliser Conditioner System 3 de la Nioxin este un balsam uşor care măreşte rezistenţa şi echilibrează hidratarea părului normal spre subţire.

Este ideal dacă ai părul tratat chimic. Conţine ceai alb, ulei de mentă şi agenţi de îngrijire (preţ 90 lei).

 

Descoperă noul Elseve Nutrigloss Crystal pentru femei


Părul lung şi fin are nevoi speciale care cer produse speciale. Pentru ca părul să fie strălucitor el trebuie sa reflecte lumina, cu alte cuvinte, trebuie ca fibra capilară să fie sănătoasă şi cuticulele închise.

Elseve Nutrigloss Crystal combină 3 ingrediente cheie: o proteină derivativă recunoscută pentru proprietăţile sale nutritive, perle şi micro-cristale vizibile.
Formula dezvoltată în laboratoarele L’Oreal hrăneşte fibra capilara fără să o îngreuneze.
Parfumul delicios combină note de mosc alb, gutuie, zmeură, măr, coacaze, lămâie şi mure.
Gama Elseve Nutrigloss Cristal conţine şampon (16 lei), balsam (16 lei) şi tratament intensiv (25 lei).

LţOreal Elseve

 

Cosmetic Plant Inovaţii în gama pentru îngrijirea părului de la Cosmetic Plant

Cosmetic Plant lărgeşte gama de îngrijire a părului cu produse inovatoare şi eficiente. Cele două şampoane sunt bazate pe formule moderne, fără SLS şi SLES (detergenţi folosiţi în industria cosmetică).

Loţiune STOP! căderii părului cu trifoi roşu (100 ml – 29 lei) are o compoziţie bazată pe un ingredient activ complex, extract de trifoi roşu şi acetyl tetrapeptide-3, loţiunea realizează o îmbunătăţire a ratei creşterii părului.
Pentru rezultate optime se foloseşte în combinaţie cu şamponul STOP! căderii părului cu trifoi rosu si pantenol (250 ml – 14 lei), produsele având acţiune sinergică

Samponul seboreglator cu salcie albă şi complex de vitamine B (250 ml – 13,5 lei) asigură o funcţionare normală a proceselor fiziologice de secreţie a sebuum-ului.

 

Clear
O dietă pentru părul tău

CLEAR ştie că sănătatea şi strălucirea părului sunt influenţate de o hidratare corectă şi de o alimentaţie sănătoasă, de aceea a creat formula Nutrium 10 cu ingrediente speciale ce conţin pro-vitamine, uleiuri şi minerale ce hrănesc pielea capului în profunzime.
Noua formulă cu tehnologia revoluţionară Nutrium 10 cu nutrienţi benefici pătrunde în profunzime în piele. Astfel CLEAR hidratează în profunzime, îndepărtează mătreaţa fără a afecta sănătatea şi echilibrul pielii capului şi previne reapariţia acesteia.

 

Thermal Heat – Wella Professionals

Visezi la un păr perfect întins? La o coafură care sa pară ca scoasă din cutie? E perfect atunci, pentru ca Wella Professionals îţi spune că se poate, cu Thermal Image – un minunat spray de protecţie împotriva căldurii.


Cum acţionează el? Are grijă de părul tău în timpul coafării cu placa sau cu ondulatorul prin formarea unui scut împotriva efectelor dăunătoare ale căldurii.
Disponibil în saloanele partenere Wella Professionals ( 60 de lei).

Wella Professionals

 

Garnier

Ultra Doux 5 plantes de la Garnier pentru vitalitatea părului

 

Ultra Doux propune un amestec excepţional de 5 plante, o formulă special creată pentru a revigora părul normal.

O infuzie de 5 plante cu caracteristici complementare: ceai verde (vitalitate), lamaie (strălucire), verbena (delicatete), urzica (lejeritate) şi eucalypt (prospetime) într-un şampon care vor livra doza de vitalitate de care are nevoie părul pentru a redeveni strălucitor. (şampon şi balsam 8 lei fiecare)

 

Sebastian
Sebastian Thickefy Foam

Volum maxim şi păr foarte uşor. Cine nu îşi doreşte un asemenea look? Il poţi obţine cu Thickefy Foam de la Sebastian Professional. Această spumă lichidă îţi întăreşte şi îţi hidratează părul, pe care il vei putea aranja foarte uşor. Aplică-l pe părul umed şi usucă-l cu foehn-ul. Vei obţine o structură uşoară, cu extra textură şi fixare. Este disponibil în saloanele de coafură partenere Sebastian.

 

Citeşte şi: Rasfata-ti corpul cu produsele acestei veri

Tendinţe păr: fresh & natural, îţi stă foarte bine!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Noutăţi cosmetice în luna August
Noutăţi cosmetice în luna August
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: