Haine cu motive

Designerul Clara Rotescu si-a lansat a doua colectie numita Meu Amour.
  • Publicat:
Haine cu motive
Haine cu motive

De curand, cunoscutul stilist si consilier de imagine, Clara Rotescu si-a lansat cea de a doua colectie intitulata Meu Amour.

Pornind de la forma camasilor si iilor romanesti, Clara Rotescu a adaugat acestora un plus de culoare si pasiune inspirata de spiritul exuberant sud-american, dar si un plus de dramatism, imprumutat din intensitatea fado-ului portughez.

Pe structuri simple, designerul a adaugat materiale naturale pretioase (matase cu finisaje diverse, duchesse, brocart si dantela Solstiss), broderii cu turcoaze, sidef si onix, broderii manuale cu margele, paiete si fir din matase, toate realizate de artizani populari din Bistrita si Banat.

Citeste si  Designerul meu iubit

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Black is Back
Black is Back
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: