Cum alegi rujul când eşti mireasă: sfaturi utile de la un make up artist

Katiuşa Popovici, make-up artist profesionist, ne vorbeşte despre rujurile indicate pentru mirese, un subiect delicat ţinând cont de multitudinea de pupici care se oferă şi se primesc în această zi.
Cum alegi rujul când eşti mireasă: sfaturi utile de la un make up artist

Supraestimată sau nu, ziua nunţii este ziua nunţii, iar pentru asta ne vom dori să arătăm cel puţin perfect! De aceea începem să o plănuim cu mai bine de un an înainte, dăm fuga la toate raioanele de la târgurile de nunţi să vedem ce este în tendinţe pentru noul an, ne căutăm cel mai delicios tort, cea mai deosebita rochie şi cei mai comozi pantofi. Dar lucrurile nu se termină nici pe departe aici.

Începem apoi să ţinem diete – că doar trebuie să slăbim 2-3 kilograme înainte de nuntă -, să facem puţin sport, să căutăm culoarea pentru rochiile domnişoarelor de onoare, buchetul, invitaţiile, coafura, manichiura, pedichiura, machiajul, rujul perfect, etc. În acest ritm vom ajunge în scurt timp la epuizare completă. De aceea este extrem de important să apelăm la specialişti, care să fie alături de noi pas cu pas şi să ne ajute cu cele mai profesioniste sfaturi.

Katiuşa Popovici, make-up artist profesionist, ne vorbeşte despre rujurile indicate pentru mirese, un subiect delicat ţinând cont de multitudinea de pupici care se oferă şi se primesc în această zi. Miresele nu pot risca ca tocmai rujul lor să fie cel de pe feţele tuturor invitaţilor, de aceea trebuie să se gândească de două ori înainte de a face o decizie în această privinţă.

„Împreună cu o rochie minunată şi o coafură romantică, urma perfectă a rujului este o parte esenţială a look-ului tău din ziua cea mare.  De aceea, atunci când faci alegerea rujului perfect trebuie să iei în considerare toate aspectele: textura, luminozitatea, culoarea tenului tău, rezistenţa rujului , modul de aplicare, etc.”, afirmă make-up artistul Katiuşa Popovici.

Pentru ce textura a rujului optam pentru ziua cea mare? Dar culorile? Cum le alegem?  Aveţi aici câteva sfaturi din partea Katiuşei care vă vor scoate din impas:

,,În ceea ce priveşte textura rujului, deşi rujurile mate au o rezistenţă mult mai mare, eu personal prefer pentru machiajul miresei rujurile cremoase, hidratante cu o strălucire aparte”, completează Katiuşa Popovici.
În ceea ce priveşte alegerea culorii, iată câteva sfaturi utile!

 

Pagina 1 din 4
Noutăţi cosmetice în septembrie 2016
Noutăţi cosmetice în septembrie 2016
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată