Costume de baie pentru o vară incendiară

Pentru că ai muncit întregul an pentru a-ţi întreţine silueta şi a-ţi pregăti corpul de vară, cum ai putea să-l scoţi mai bine în evidenţă la plajă decât cu un costum de baie în tendinţe, care să ţi se potrivească perfect?

LISCA, brandul internaţional de lenjerie intimă şi costume de baie, a lansat colecţia de primăvară – vară 2015, Swimwear 2015. Noile modele se remarcă prin aplicaţiile de cristale Swarovski, combinaţii creative de culori tari, printurile geometrice şi florale, dar şi prin inserţiile de dantelă neagră. Cyprus, Elba, Jamaica, Flower Power, Margherite, Ibiza, Kefalonia, Haiti şi Abu Dhabi sunt temele noii colecţii LISCA, aduse, în exclusivitate, în România de către Sofiaman.

Magazinele H&M te pregătesc pentru zilele relaxate ale acestei veri, pe plajă sau lângă piscină cu costume de baie inedite. Alege costume pentru înot sau bikini, culori vii şi imprimeuri sau modele clasice şic. Completează-ţi look-ul cu ochelari de soare, eşarfe şi pălării – în sfârşit e timpul pentru binemeritata vacanţă.

Pagina 2 din 2
Mihaela Arsene
Mihaela Arsene

Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am coordonat-o timp de 2 ani, Estetica - o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă