Colecţia „La Modernité de l’Antiquité”, by Karl Lagerfeld: rochiile de inspiraţie grecească fac furori pe podium FOTO

Colecţia de primăvară-vară 2018 a lui Karl Lagerfeld este inspirată din cultura Greciei secolului al XIX-lea şi include rochii cu croieli lejere, în nuanţe nude sau pure, cu imprimeuri şi broderii geometrice spectaculoase!
05.05.2017

Karl Lagerfeld, un guru în domeniul fashion, continuă să ne uimească! Lansarea celei mai recente colecţii marca Lagerfeld, intitulată „La Modernité de l’Antiquité”, a avut loc pe 3 mai, la Grand Palais, o locaţie exclusivistă din Paris, al cărei decor a fost complet transformat cu ocazia acestui eveniment.

Sala în care a avut loc prezentarea de modă a fost metamorfozată într-un peisaj tipic Greciei antice, cu ruine, coloane romane şi detalii arhitecturale deosebite, pentru a completa colecţia de haine nou lansată, o odă adusă frumuseţii şi culturii specifice acestei ţări. 

Colecţia de primăvară-vară 2018 a lui Karl Lagerfeld este inspirată din cultura Greciei secolului al XIX-lea şi include rochii cu croieli lejere, în nuanţe nude sau pure, cu imprimeuri şi broderii geometrice spectaculoase, care scot în evidenţă feminitatea şi readuc în contemporan stilul tradiţional grecesc.

Vezi în galeria foto de mai jos câteva modele de rochii în care au defilat modelele la show-ul exclusivist!

Credit FOTO: Facebook Chanel 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Valentina Boantă, SANADOR: schema de vaccinare a copiilor