Ce nuanţe de blond se poartă iarna aceasta

Hairstylistul Cristi Pascu le recomandă doamnelor şi domnişoarelor ce preferă blondul noi nuanţe la modă în iarna aceasta!
  • Publicat:
Ce nuanţe de blond se poartă iarna aceasta

În sezonul rece, atunci când pielea îşi recăpătă pigmentul natural, hairstylistul Cristi Pascu le recomandă doamnelor şi domnişoarelor ce preferă blondul noi nuanţe la modă.

Cum pielea albă şi o culoare deschisă la păr nu formează cea mai reuşită combinaţie, hairstylistul recomandă nuanţele „dark blonde” pentru un look cool şi la zero grade.

Blond cu rădăcini închise

„Moda această a fost lansată de Sarah Jessica Parker odată cu serialul Sex and the City, iar, la vremea respectivă a ajuns chiar să scandalizeze lumea. Acum, acest stil este foarte căutat, în special în sezonul rece. Este foarte uşor de întreţinut, dă contur feţei şi îţi permite să jonglezi foarte uşor cu nuanţele de blond. Poţi să obţii acest look doar din şuviţe, nevopsind rădăcina, însă poţi totodată să schimbi culoarea rădăcinii şi să optezi pentru contrast cromatic. Giselle Bundchen, Jennifer Aniston şi Jennifer Lopez sunt doar câteva vedete care trec la această coafură pe timp de iarnă”, declară Cristi Pascu.

Bej sandre

„Foarte multe femei vor dori să opteze în următoarea perioadă pentru bej sandre închis şi un balayage uşor. Pentru doamnele cu pielea deschisă, acest look contrastează cu faţa şi le pune ochii în evidenţă. În plus, bej sandre-ul este o nuanţă ce se poate deschide foarte uşor în primăvară. Fiecare femeie blondă doreşte să-şi facă o schimbare, fără ca părul să-i fie afectat pe termen lung”, continuă Cristi Pascu.

Blondul nisipos

„Este o culoare ce se poate obţine doar pe nuanţe foarte deschise de blond. Implică realizarea mai multor şuviţe în tonuri de bej-şaten”, spune specialistul.

Blondurile arămii

„Tot mai multe femei adoră arămiul, care este o culoare plină de viaţă. Nu este nici un roşcat care îmbătrâneşte şi nici o culoare comună. Se compune din mai multe vopseluri, având la bază un blond deschis şi arămiul. Intensitatea poate diferi în funcţie de preferinţa clientei”, mai spune Cristi Pascu. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: