Andreea Ardelean, stilist vestimentar: „Cred că niciodată nu este prea târziu să ne redescoperim. Stilul este la fel de individual ca și noi…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Andreea Ardelean merge dincolo de granițele unui creator de conținut tipic din sfera fashion. În cadrul acestui interviu oferit în exclusivitate, Andreea ne-a împărtășit puțin din vasta sa experiența de stilist. De unde se inspiră, ce înseamnă bunul gust sau cum îți poți descoperi stilul vestimentar în câțiva pași, ne spune chiar ea.

Andreea Ardelean, cu și despre haine

Moda este mereu în schimbare și noi ne dorim să fim în trend. De multe ori cumpărăm haine pentru că ne plac. De prea puține ori, analizăm suficient piesa vestimentară ținând cont realmente de nevoie sau de restul pieselor din dressing.

CSID: Andreea, cum a început love-affair-ul tău cu modă și cum ai ajuns să știi cine ești și ce poveste vrei să transmiți prin intermediul hainelor pe care le porți?

Andreea Ardelean: Încă din copilărie am iubit hainele și tot ce ține de modă și frumos. Mi-am început cariera în lumea modei acum 15 ani, unde am activat ca model, acest lucru oferindu-mi șansa să mă familiarizez cu tot ce înseamnă frumos.

Având senzația de „născut cu el”, cu „el” find un talent pentru STIL, am decis să mă perfecționez în domeniu, și nu aveam unde decât la cea mai bună școală de modă din lume, Institutului Marangoni.

(…) Cred cu adevărat că hainele ne pot face să ne simțim încrezătoare, puternice și strălucitoare. Îmi place ceea ce fac, ador procesul creativ. Creează dependență și îți oferă posibilități fără sfârșit.

CSID: Crezi că bunul gust este un soi de emoție interioară pe care o ai sau nu, fie este o aptitudine care se poate educa în timp?

Andreea Ardelean: Da, bunul gust este o emoție interioră pe care noi o avem însă pe care nu toate o manifestăm.

(…) Secretul pentru a fi o femeie stilată constă în a găsi un echilibru între încrederea în sine, respectul pentru propria persoană și adaptarea la propriul stil personal. Cred că niciodată nu este prea târziu să ne redescoperim. Stilul este la fel de individual ca și noi.

CSID: Ai lansat de curând mini cursul „Descoperă-ți stilul vestimentar în 3 pași”. Povestește-mi puțin despre acesta. Cui i se adresează, ce oferă, etc.

Andreea Ardelean: „Descoperă-ți stilul vestimentar în 3 pași simpli” este un MINI CURS exclusiv gratuit care se adresează femeilor care stau în față dulapului și nu știu cu ce să se îmbrace și care se confruntă cu dificultăți în alegerea ținutelor.

Hai să-ți prezint mai în detaliu ce conține acest mini curs:

→ Cum să îți construiești o ținută în mai puțin de 5 minute
→ Care sunt cei 3 pași simpli pentru a-ți descoperi propriul stil
→ Ce este detoxul de garderobă și cum se face
→ Pașii pentru a avea o garderobă perfectă
→ Vei învață sã-ți creezi prima ta Garderobă – Capsulă
→ Trucuri pentru a-ți defini propriul stil
→ Mindset-ul potrivit pentru a deveni o femeie stilată

CSID: Care sunt brandurile tale preferate și ce te determină să le alegi în detrimentul altora?

Andreea Ardelean: Eu cred cu adevărat în puterea de a fi bine îmbrăcat. Și asta nu înseamnă să cheltuiești o mulțime de bani. Îmi place să-mi compun ținute cu haine de la Zara, H&M, practic branduri accesibile, și le accesorizez cu item-uri de brand cum ar fi: Balenciaga, Dior, Chanel, Hermes.

CSID: Ce femei te inspiră, Andreea?

Andreea Ardelean: Mă las inspirată mereu de femeile puternice, care pășesc cu încredere, atitudine și stil. Câteva exemple de femei de care mă las inspirată: Evangelie Smyrniotaki, Rosie Huntington-Whiteley, Leoni Hanne.

Citește și: Alina Delcaru: „Concurența este o parte naturală a industriei, iar eu o privesc ca pe o oportunitate de a-mi perfecționa continuu abilitățile și de a-mi îmbunătăți serviciile…” INTERVIU EXCLUSIV

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân