Alb perfect pe unghii în 4 paşi rapizi!

Ţi-a plăcut mereu ideea de ojă albă dar nu ştiai cum să o porţi? Cu ce să o asortezi? E la modă? Nu e la modă? E dificil de realizat? Este surpinzător cât de uşor poţi să realizezi acest look! Trebuie doar să urmezi câtiva paşi simpli!
  • Publicat:
Alb perfect pe unghii în 4 paşi rapizi!

Ţi-a plăcut mereu ideea de ojă albă dar nu ştiai cum să o porţi? Cu ce să o asortezi? E la modă? Nu e la modă? E dificil de realizat?

Este surpinzător cât de uşor poţi să realizezi acest look! Trebuie doar să urmezi câtiva paşi simpli!

De ce ne place acest look? Este accesoriul care ilustrează perfect trendul alb-negru, care te scoate în evidenţă într-un mod inedit şi curajos! Dar ce faci cu jeansii cu imprimeu? Şi cum vei purta acea fusta mini de piele? E simplu!
Poţi purta această manichiură cu absolut orice, fără să te gândeşti la sticluţa de acetonă. Este îndrăzneaţă şi grafică, exact ca manichiura all black, doar că este mult mai firendly.

Evident, unghiile în nuanţe închise pot fi purtate tot anul, dar nu-i aşa că vrei o schimbare? Albul se vede bine pe orice nuanţă de piele – chiar şi pe cea mai deschisă – fiind un look inedit, care iese în evidenţă!

De asemenea, manichiura albă – opacă sau nu – se potriveşte şi unui look elegant, dar şi unuia casual, de birou.

ABC-ul ojei albe

Este destul de dificil să aplici oja opacă fără urme. Nu te îngrijora prea tare, cu răbdare şi produsele potrivite, poţi realize o adevărată operă de artă!

1 – Aplică o bază – Ştii că nu poţi sări peste aplicarea unei baze. Îţi reamintesc cât de importantă este în ABC-ul unei manichiuri reuşite: prelungeşte „viaţa“ ojei, plus că aplicarea lacului va fi mai lină (Bază Even Nails, Pronails).

2 – Un strat de ojă – După ce ai şters pensula de gâtul sticlei, aplică trei picături de ojă: una în mijlocul unghiei şi două în părţi. Apoi încearcă să le uniformizezi. Nu te speria dacă nu arată din prima impecabil. (Ojă Sephora).

3 – Matifiază – Între cele două straturi de lac deunghii, aplică şi un topcoat matifiant. Acesta fixează primul strat, plus că, atunci când îl vei aplica pe ultimul, rezultatul va arăta impecabil. (Top Coat Matte, OPI)

4 – Reaplică – Şi acum cel de-al doilea strat! Nu-i aşa că, după ce ai folosit un topcoat matifiant, unghia arată mult mai bine? Aplică la sfârşit şi un topcoat incolor: fixează şi ajută la uscarea rapidă.

Unghii albe

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Tendinţe de coafură pentru 2014
Tendinţe de coafură pentru 2014
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: