8 greșeli vestimentare care te îmbătrânesc: atenție să nu le faci și tu!

  • Publicat:
8 greșeli vestimentare care te îmbătrânesc: atenție să nu le faci și tu!
Sursa foto: shutterstock

Stilul tău vestimentar nu îți arată vârsta? Sau, mai rău, te face să arăți mai bătrână? Iată care sunt cele mai frecvente greșeli care îți vor adauga ani dacă nu le vei stopa chiar acum!

8 greșeli de stil care te fac să pari mai în vârstă și lipsită de stil

Nu porți niciodată măsura potrivită a hainelor

Acest lucru se intamplă, de regulă, în două dintre cazuri: fie ești mai plinuță și dorești să ascunzi asta sub haine cu o măsură mai mare decât cea potrivită, fie ești prea slabă și dorești să îți maschezi silueta sub hainele largi.

Ce nu știi de fapt este că o astfel de alegere îți va masca nu numai trupul, dar și vârsta. Astfel că este indicat să porți mărimea care ți se potrivește, indiferent de statura sau kilogramele din dotare.

Nu respecți proporțiile

Pentru a arăta întotdeauna frumoasă și în acord cu vârsta ta, ține mereu cont de proporții. Atunci când optezi pentru pantaloni largi în partea inferioară, poartă ceva strâmt în sus. Și viceversa.

Combină și tu un tricou cool supradimensionat cu blugii skinny preferați. Te vei simți minunat, vei vedea!

Asortezi în mod obsesiv totul

Geanta, pantofii și cureaua în aceeași nuanță nu doar că pot arăta complet demodat, însă combinația aceasta te și îmbătrânește, conform stiliștilor. Ca să ai o ținută plină de stil și bun gust e suficient să ai un singur element într-o culoare puternică. Restul elementelor pot fi nuanțe neutre.

Porți ochelari

Femeile s-au convins demult că ochelarii pot fi un accesoriu cool și util. Însă, nu pe toată lumea avantajează. Ba dimpotrivă! Îți pot strica complet imaginea și întregul look. Încearcă să nu optezi pentru ei decât dacă îți încadrează perfect chipul!

Porți pantaloni trei sferturi

Pantalonii trei sferturi pot fi cu adevărat utili și la îndemână oricărei femei, însă taie linia piciorului și te fac să pari mai în vârstă. O variantă versatilă sunt pantalonii lejeri din in. Nu numai că îți vor da un aer fresh, dar te vor face să arăți și tânăra și plină de stil!

Porți sutienul nepotrivit

Conform stiliștilor, 85% dintre femei poartă măsură sau modelul greșit de sutien. Atunci când porți un sutien care ți se potrivește perfect, și sânii se vor ridica, vor sta mai fermi și vor crea impresia unei siluete zvelte.

Dacă nu ești sigură de măsura ta, poți oricând apela la un angajat al departamentului de lenjerie de corp.

Porți în mod frecvent adidași

Porți prea multe accesorii

Nu este necesar să porți întreg setul, chiar dacă toate accesoriile pe care acesta le conține îți plac și îți vin bine. Purtându-le pe toate, nu vei crea decât un aspect bătrânicios și ușor învechit.

Alege accesoriile fine și poartă-le pe rând! Și doar în combinații simple și-n acord cu ținută pe care o porți!

Surse: starsinsider.com, fountainof30.com, awellstyledlife.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân