Cu ce se asortează culoarea roz? Reguli pentru cele mai stilate apariții

  • Publicat:
Cu ce se asortează culoarea roz? Reguli pentru cele mai stilate apariții
Sursa foto: shutterstock

Cu ce asortăm culoarea roz în ținutele noatre? Iată câteva ponturi pentru cele mai reușite apariții, cu care poți face chiar și tu furori dacă le porți corect! 

Culoarea roz: cum o integrăm în ținutele noastre?

Rozul este o nuanță extrem de plăcută, caldă, feminină, dar și jucăușă în egală măsură! Aceasta este aleasă cu precădere de către doamnele și domnișoarele pline de viață, cu zâmbetul mereu pe buze, care văd întotdeauna partea plină a paharului.

Iată cu alte culori poți asorta și tu rozul pentru a avea ținute dintre cele mai fresh!

Roz cu roșu

Deși ai putea spune că această combinație este rezervată pentru luna iubirii, asocierea celor două nuanțe poate constitui ținute extrem de versatile, pline de stil și de personalitate. Alege și o geantă sau niște accesorii supradimensionate și deja te poți considera o câștigătoare!

Roz cu portocaliu

Rozul de potrivește de minune cu nuanțele electrizante, precum portocaliul. Alege și tu un top sau un pulover în această nuanță pentru un contrast demențial care aduce cu sine o notă cu adevărat extravagantă ținutei! Și pentru a amplifica versatilitatea acesteia, optează și pentru niște accesorii aurii!

Roz cu galben

Nuanțele mai subtile de galben reduc intensitatea rozului neon în unele cazuri, lăsându-l în același timp să rămână în centrul atenției, dar discret! Alege și tu această combinație grozavă și bucură-te căci vei întoarce capete garantat!

Roz cu gri

Dacă ești mai degrabă orientată spre a alege rozul aprins, potrivește-l de minune cu culoarea gri. Nuanțele de gri pot varia și ele, însă un lucru este cert: ele subliniază discret orice tip de nuanță de roz. Alege-le împreună și completează întreaga ținută cu geantă de tip shopper.

Nuanță roz: reguli obligatorii de asortare

Chiar dacă rozul este o culoare atât de frumoasă și apreciată de majoritatea doamnelor, el poate fi și greu de purtat, alăturat incorect sau în cele mai nepotrivite momente.

De aceea, este necesar să cunoști câteva reguli de la care să nu te abați, atunci când vine vorba de alegerea unei culori atât de măgulitoare:

  • Nu purta roz aprins atunci când ai o întâlnire importantă
  • Poartă accesorii minimaliste atunci când alegi să porți roz, nu încărca ținută
  • Nu folosi ruj roz atunci când porți deja o ținută în această nuanță
  • Rozul poate fi integrat nu doar în piesele vestimentare, ci și în încălțăminte (o pereche de pantofi roz scoate orice ținută din anonimat)

Citește și: Roşul: culoarea vedetă în ţinutele de sărbători!

Surse: What every woman needs, The Guardian, Who What Wear

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân