Tendința momentului: 5 moduri de a crea pistrui falși care arată complet naturali

Există modalități rapide și ușoare de a obține pistrui falși mult doriți.
  • Publicat:
Tendința momentului: 5 moduri de a crea pistrui falși care arată complet naturali
Tendința momentului - 5 moduri de a crea pistrui falși care arată complet naturali sursa foto: shutterstock

Indiferent dacă îi ai în mod natural sau trebuie să-i falsifici, pistruii sunt întotdeauna o idee bună și au devenit din ce în ce mai populari în tendințele de machiaj în ultimii ani. Pistruii au rolul de face ca tenul tău să arate îmbujorat și sănătos. S-ar putea, totuși, să ai nevoie de ajutor pentru a-i crea dacă aceștia nu sunt prezenți în mod natural pe suprafața feței tale.

Dacă îți dorești cu disperare pistrui, am o veste grozavă: poți să falsifici oricât de mulți pistrui dorești. Iată în continuare, toate sfaturile pe care trebuie să le cunoști pentru a crea cei mai credibili și naturali pistrui.

Încearcă să folosești un stilou pentru pistrui

Da, stilourile pentru pistrui sunt un lucru real. Stilourile fac ca tehnica de creare a pistruilor să fie ușor de realizat. Pentru a folosi stilourile corect, tot ce trebuie să faci este să înmoi peria în produs și să aplici ușor pistrui pe față până aceștia capătă un aspect cât mai natural cu putință. Pasul cel mai important în utilizarea unui stilou pentru pistrui este să utilizezi accesoriul până când cantitatea de pistrui corelează cu dorințele și aștepărările tale. Cu cât exersezi mai mult, cu atât va deveni mai ușor. Dacă lași spațiu între pistrui, cu atât ei vor ajunge să arate mai naturali și mai credibili.

Oferă-i o șansă creionul pentru sprâncene

Deoarece creioanele pentru sprâncene pot avea un ton natural, sunt un instrument excelent de utilizat atunci când dorești să creezi pistrui falși care se combină perfect cu pielea și părul tău. Vrei să eviți să creezi pistrui cu un contrast vizibil care arată neuniform pe față? Câteva produse diferite pentru sprâncene vor funcționa în acest sens, dar cele cu vârfuri ascuțite și precise sunt cele mai bune pentru a crea un aspect natural de pistrui. Poți folosi un creion rezistent la apă cu vârf fin. Când exersezi cu un creion pentru sprâncene, poți opta pentru a încerca pistrui de diferite dimensiuni pentru a vedea care dintre aceștia funcționează cel mai bine. Deși dorești să eviți orice lucru care pare considerabil de mare și exagerat, cu cât pistruii sunt mai deformați, cu atât vor deveni mai naturali.

Optează pentru un creion de ochi rezistent la apă

Dacă dispui de un creion de ochi rezistent la apă (lichid sau creion) într-o nuanță de maro, acesta poate fi folosit și ca instrument pentru a crea pistrui falși. Cu formula sa rezistentă la apă, este important să reții că, odată ce s-au fixat pe piele, sunt puțin mai greu de îndepărtat, așa că precizia este esențială atunci când folosești acest instrument. Dacă intenționezi să recurgi la acest sfat, aplică ușor creionul pe piele pentru a crea un mic punct și apoi continuă apăsând puțin mai tare pentru ca pistruiul să devină mai vizibil. Dacă utilizezi un creion de ochi lichid, apăsați vârful pe un prosop de hârtie de câteva ori pentru ca cerneala să curgă și asigură-te că vârful are suficient produs. Asigură-te că nu pui mâinile pe față pe tot parcursul zilei pentru a nu strica niciunul dintre pistruii pe care i-ai aplicat.

Utilizează un șablon

Dacă acțiunea de a crea pistrui falși și pe cont propriu este intimidantă, nu îți face griji. Poți folosi un șablon pentru a te ajuta să știi unde să plasezi pistruii și să îl utilizezi ca ghid dacă simți că ai două mâini stângi. Așează șablonul pe față conform instrucțiunilor și utilizează machiaj pentru a umple zonele în care ar trebui să fie pistruii. Dacă vrei ca pistruii tăi să reziste, aplică un spray de fixare pe piele după ce ai terminat.

Ia în considerare utilizarea henna

Cunoscută pentru crearea unor opere de artă superbe și de lungă durată pe piele, henna a fost folosită de secole în remedii și tratamente pentru păr și înfrumusețare și este potrivită și pentru crearea pistruilor falși. O pastă de henna organică, gata preparată, ulei de cocos hidratant și un con cu formă specială care oferă pistrui preciși și naturali sunt tot ce ai nevoie pentru o aplicare a pistruilor care durează și arată frumos.

Surse: byrdie.com, hypebae.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân