Uleiul de cocos – noua obsesie a vedetelor

Superhidratant şi superhrănitor, uleiul de cocos s-a transformat în noua obsesie a starurilor. Gisele Bündchen îl adoră, Gwyneth Paltrow îl utilizează zilnic, cântăreaţa Thalia susţine că acesta e secretul pielii sale atât de strălucitoare, Doutzen Kroes şi Nicole Scherzinger îl folosesc să-şi hidrateze părul bogat... Iată câteva beneficii care te vor determina să îl foloseşti şi tu, în fiecare zi.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Uleiul de cocos - noua obsesie a vedetelor

Superhidratant şi superhrănitor, uleiul de cocos s-a transformat în noua obsesie a starurilor. Gisele Bündchen îl adoră, Gwyneth Paltrow îl utilizează zilnic, cântăreaţa Thalia susţine că acesta e secretul pielii sale atât de strălucitoare, Doutzen Kroes şi Nicole Scherzinger îl folosesc să-şi hidrateze părul bogat… Iată câteva beneficii care te vor determina să îl foloseşti şi tu, în fiecare zi.

“Este un demachiant excelent”, spune Natasha Poly. Da, poţi încerca: pune un strop de ulei pe o dischetă demachiantă, masează cu delicateţe ochii şi… iată! Machiajul dispare instant, chiar şi cele mai rezistente mascara waterproof. În plus, uleiul are efect hidratant asupra pielii din jurul ochilor.

Hidratează pielea. Putem utiliza uleiul pentru corp, pentru cuticule, pentru hidratarea mâinilor, chiar şi pe conturul ochilor sau buze: rezultatul e unul excelent! Uleiul din nucă de cocos e un aliat perfect pentru hidratarea tuturor acestor zone, fără a le încărca cu grăsime, iar pentru unghii mai are un avantaj important: le întăreşte şi le face mai rezistente. În plus, dacă este folosit în timpul sarcinii, previne apariţia vergeturilor.

Albeşte dinţii. Sau cel puţin aşa spune Gwyneth Paltrow, care susţine că uleiul de nucă de cocos e secretul zâmbetului său fabulos. Cum funcţionează acest lucru? Ea spune că face un fel de pastă de dinţi home-made, cu bicarbonat de sodiu şi ulei de cocos, cu care se spală pe dinţi. Putem încerca, nu-i aşa?

Citeste continuarea materialului pe www.glamourmagazine.ro

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”