Noutăţi cosmetice în decembrie 2016

Decembrie aduce iar o mulţime de noutăţi cosmetice extrem de îmbietoare.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Decembrie aduce iar o mulţime de noutăţi cosmetice extrem de îmbietoare.

Parfumuri vibrante, produse de machiaj în nuanţele trendurilor sezonului, creme eficiente şi protectoare pentru vremea rece de afară, seturi de cosmetice cu arome fructate – condimentate specifice Sărbătorilor, toate te atrag irezistibil pentru a le încerca.

Vezi galeria foto de mai jos şi alege cosmeticele care ţi se potrivesc dintre brandurile: Astor, Yves Rocher, Melkior, Burberry, SP, Agent Provocateur, Chloe, Avene, Klorane, Bourjois, Nivea, Repechage, Jessica Cosmetica, Bobbi Brown, Gucci, Ducray, Guess, Rimmel, Elmiplant, Wella, Paner des Sens, Cien.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”