Lady Gaga a dezvăluit câteva secrete din ritualul său zilnic de înfrumuseţare

Când ne gândim la experimente de fashion şi beauty, cu siguranţă Lady Gaga este unul dintre numele care ne vin în minte. Înainte de a defila în show-ul lui Marc Jacobs de la New York Fashion Week, artista a dezvăluit câteva secrete din ritualul său zilnic de înfrumuseţare.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Lady Gaga a dezvăluit câteva secrete din ritualul său zilnic de înfrumuseţare

Când ne gândim la experimente de fashion şi beauty, cu siguranţă Lady Gaga este unul dintre numele care ne vin în minte. Înainte de a defila  în show-ul lui Marc Jacobs de la New York Fashion Week, artista a dezvăluit câteva secrete din ritualul său zilnic de înfrumuseţare. Nu, nu utilizează creme sau produse cosmetice pe bază de ingrediente dubioase.

Cei care se întrebau de ce sprâncenele vedetei mai că sunt invizibile în ultima vreme, trebuie să ştie şi ce declară Lady Gaga la acest capitol:

În fiecare dimineaţă îmi albesc sprâncenele, îmi place ca acestea să nu fie clare. Îmi este mai uşor să le schimb culoarea şi apoi să mă joc cu diferite nuanţe de fard. Vă puteţi desena orice fel de sprâncene doriţi, atunci când ele sunt albite. Îmi place şi m-am obişnuit deja cu acest procedeu”, a spus Lady Gaga, pentru celebra revistă Vogue.

Artista a încheiat prezentarea colecţia de Primăvară – Vară pentru Marc Jacobs. Lady Gaga a defilat într-un mantou gri uriaş, ornat cu blană la mâneci şi o rochie chemisier verde pastel pe dedesubt înnodată la gât în formă de cravată. Pantofii cu tocuri imense nu i-au pus deloc probleme, ea fiind obişnuită cu asemenea încălţări. A şi glumit pe această tema: ”I-am şi spus lui Marc că sunt dezamăgită că pantofii nu sunt mai înalţi”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Obezitatea slăbeşte memoria
Obezitatea slăbeşte memoria
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”