Cristi Pascu: ce uleiuri să alegem în funcţie de culoarea părului

Hair-stylist-ul Cristi Pascu susţine că anumite uleiuri cu extracte naturale sunt benefice sănătăţii părului nostru, dar că este indicat să le alegem pe acelea adecvate culorii podoabei capilare.
Cristi Pascu: ce uleiuri să alegem în funcţie de culoarea părului

Hair-stylist-ul Cristi Pascu susţine că anumite uleiuri cu extracte naturale sunt benefice sănătăţii părului nostru, dar că este indicat să le alegem pe acelea adecvate culorii podoabei capilare. Astfel, uleiul de cocos, de jojoba sau de argan nu au aceleaşi efecte pe orice tip de păr.

„Este bine să vă informaţi asupra fiecărui produs. Nu toate uleiurile cu extracte naturale au efecte excelente asupra sănătăţii părului.

Uleiul de cocos este bun pentru părul închis la culoare. Uleiul de jojoba hidratează bine părul blond. Cel de argan este indicat pentru orice tip de păr. Însă este bine de ştiut că, în stare pură, pătează părul. Este, însă, folosit cu succes în multe tipuri de produse de întreţinere a părului”, spune Cristi Pascu. 

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentaţi hair-stylişti din România, iniţiatorul concursului Cel mai bun hair-stylist din Romania şi al Academiei de Coafură ce îi poartă numele, ambele proiecte bucurându-se de mare succes.