Vezi cum arată Pink de România!

Giulia Anghelescu a fost transformată în Pink, una dintre artistele ei preferate, de către echipa hairstylistului Adrian Perjovschi.
  • Publicat:

Giulia Anghelescu a fost transformată în Pink, una dintre artistele ei preferate, de către echipa hairstylistului Adrian Perjovschi, în cadrul proiectului „Transformări radicale by Jovsky Studio”.

„Îmi place să mă joc cu imaginea mea, mi-am schimbat lookul de nenumărate ori până acum. Pink este una dintre artistele mele preferate, asa că am fost mai mult decât încântată să intru în pielea ei pentru acest proiect”, a declarat cu entuziasm Giulia.

Întotdeauna m-au inspirat muzica ei şi show-urile absolut spectaculoase. Am avut alături o echipă minunată, cu care am lucrat foarte bine şi asta se vede în pozele pe care le-am făcut după transformare”, a adăugat ea.

Hairstylistul Adrian Perjovschi o consideră pe Giulia o artistă foarte cool, care se apropie ca atitudine şi imagine cu Pink.

Galerie foto

vezi galeria
9 foto

„Chiar dacă părul este foarte scurt, el poate fi coafat în mai multe feluri decât credem. Poţi schimba imaginea cuiva din mici detalii, iar părul scurt este foarte versatil şi ofertant pentru transformări. Giulia are o tunsoare foarte cool, iar stilul ei se apropie cu cel al lui Pink. Contează foarte mult atitudinea, iar ea reuşeşte să o poarte foarte bine”, spune Adrian Perjovschi.

„Transformarea Giuliei în Pink a fost foarte dragă mie, Pink fiind una dintre artistele preferate şi studiate în detaliu. Machiajul pe care am ales să-l realizez a avut accent atât pe ochi, printr-un smokey eyes nu foarte stilizat, cât şi pe buze. I se potriveşte perfect Giuliei noastre, scoţând în evidenţă atât personalitatea, cât şi trăsăturile ei”, a explicat makeup artistul Simina Brădeanu.

Pentru un accent în plus în proiectul de transformare, Giulia a ales să „accesorizeze” lookului Pink realizat de echipa Jovsky Studio şi un tatuaj masiv pe coapsă, asemeni celui purtat de artista pe care a întruchipat-o. Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi văzute aici.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: