Cum se menţine în formă Jojo pe parcursul sarcinii

Cătălina Grama a dezvăluit pe blogul ei metoda care a ajutat-o să-şi păstreze silueta şi pielea perfectă chiar şi în lunile de sarcină.
Cum se menţine în formă Jojo pe parcursul sarcinii

De curând, Cătălina Grama a dezvăluit pe blogul ei metoda care a ajutat-o să-şi păstreze silueta şi pielea perfectă chiar şi în lunile de sarcină. Bicicleta subacvală care îi permite un antrenament delicat, dar foarte eficient, datorită celor 3 elemente pe care le încorporează: bicicletă, hidromasaj şi ozonoterapie.

Sunt recunoscute beneficiile spinningului în lupta cu depunerile de grăsime din zona coapselor, feselor şi abdomenului, dar şi pentru tonifierea musculaturii.

În cazul bicicletei subacvale, faptul că exerciţiul este efectuat în apă, iar aceasta preia greutatea corpului, efortul fizic este semnificativ diminuat.

De asemenea, spinningul subacval este un antrenament delicat cu articulaţiile. Cu toate acestea, într-un antrenament de 40 de minute cu o astfel de bicicletă, se consumă până la 840 de kcal, echivalentul rezultatelor obţinute după două ore de antrenament pe banda de alergare.

Cătălina a apreciat în mod special efectul jeturilor de hidromasaj care acţionează asupra ţesutului în timpul pedalatului, facilitând un drenaj limfatic extrem de benefic împotriva celulitei şi detoxifierii pielii. Tot în categoria beneficii pentru piele intră şi ozonoterapia. Ozonul eliberat în apă acţionează ca un micropeeling, astfel că, la finalul tratamentului, pielea este catifelată şi pregătită să primească produsele de îngrijire specifice.

Antrenamentul pe care Cătălina Grama îl urmează la Estetiq Medical Center, singurul centru din România unde există Hydroshape, este coordonat de un antrenor specializat care a conceput un program personalizat pentru nevoile şi obiectivele ei.

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice