Perfect look with September colours

It's time for a new look! Aliniaza-te la start si pregateste-te pentru o noua infatisare, nu oricum, ci in pas cu ultimele tendinte de make-up. Elena Gheorghe, ex-Mandinga, a experimentat cele mai trendy culori si coafuri ale acestui sezon. La final, surp
  • Publicat:
Perfect look with September colours
Perfect look with September colours

Finetea trasaturilor poate fi pusa in valoare folosind texturi translucide usor stralucitoare. Din trusa de make-up nu trebuie sa lipseasca: fondul de ten, anticearcanul, pudra, fardul de pleoape, creionul dermatograf, creionul de sprancene, mascara, fardul de obraz si rujul. Nuante de bronz pentru pleoape si obraji, alb luminos pentru pometi si arcade, gene fardate delicat, iata reteta de succes pentru un machiaj de zi sau de seara in acest sezon. Se obtine astfel un dublu efect: un ten bronzat devine foarte sexy, iar tenului normal i se imprima delicatete si distinctie. Nu uita: rujul rosu este acum in tendinte! Buzele rosii intotdeauna au fost un simbol al feminitatii insa, surprinzator, din ce in ce mai putine femei au curajul sa-l poarte. Indrazneste!

Exista un rosu pentru buzele fiecarei femei. Nuantele sunt destul de variate si practic nu exista nici o femeie care sa nu fie avantajata de un ruj rosu, daca este bine ales. Pentru un ten bronzat este ideal un rosu vermillon (spre orange), un ten alb are nevoie de un rosu cardinal, un ten palid mat are nevoie de un ruj rosu inchis cu putin sidef pe buza inferioara, un ten cu pistrui are nevoie de un ruj rosu caramiziu sidefat, un ten roz are nevoie de un rosu cu reflex magenta.

Afla repede ce nuanta ti se potriveste si nu mai sta pe ganduri. Cei din jur vor fi placut surprinsi de noul tau look. Deloc de neglijat este coafura. Parul prins la spate, cocul sau buclele lejere pot fi o alternativa pentru parul tau. Simplu, elegant si usor de realizat: o perie, o plasa, un fixativ, cateva agrafe, clipsuri si putina indemanare si e gata coafura de senzatie. Nu uita de accesorii. Ele completeaza intotdeauna cu succes tinuta si dau un plus de farmec imaginii. Bijuteriile din lemn sunt acum la mare pret, indiferent de forma si culoare. 

Reteta pentru exercitii solo
Ce faci cand iesi dintr-o trupa si decizi sa canti pe cont propriu? Ai putea sa te apuci de cine stie ce lucruri extravagante, dar exista o reteta probata atat la noi, cat si in Vest. In primul rand, iti iei un compozitor la moda si destul de accesibil (ca sa atragi cat mai multi fani), iti schimbi stilul – pentru aceasta, un stilist e absolut necesar –, slabesti putin (mai mult) si promovezi schimbari in viata ta.

De la salsa cubaneza, la muzica latino
Elena s-a despartit in februarie de trupa Mandinga, dupa trei ani frumosi. De atunci este pe cont propriu, pentru ca baietii Mandinga voiau sa cante in principal salsa cubaneza, iar ea… „Acesta este un stil mai usor pentru voce si pot mai mult. Nu o sa renunt niciodata la muzica latino pentru ca mi se potriveste, dar o sa cant latino cu influente dance sau R’n’B.”

New start, new look
O data cu noul material, si-a schimbat si stilul, cu ajutorul Laurei Lazar. Cat a cantat in Mandinga, se imbraca extravagant. Alegea auriul si argintiul in mijlocul zilei, ca si culori extrem de stridente. Acum opteaza pentru imprimeuri florale si accesorii din lemn. Machiajul care se potriveste noului stil este cel natural „asortat” cu bucle lejere. Apoi are grija sa fie mereu usor bronzata, pentru ca muzica latino o cere. Merge la solar cu moderatie si, dupa orice dus, foloseste creme hranitoare. La cateva zile isi pregateste o baie aromata, iar toata vara, cat a avut concerte la mare, nu i-au lipsit din geanta multe lotiuni de plaja. Apoi, de doua ori pe saptamana, merge la sedinte de reflexoterapie si tot de doua ori face masaj. Dar nu numai atat. In trei luni de zile a slabit sapte kilograme si jumatate cu un regim usor si cu sala de sport, la care ajunge de 3-4 ori pe saptamana.

Tonus cu gimnastica acvatica
In afara de sala, repeta coregrafia aproape zilnic impreuna cu cele doua dansatoare ale ei. Iar de o luna de zile face gimnastica acvatica pentru tonus. Dar in primul rand „trebuie sa ai vointa si sa ii comanzi creierului tau sa fii slaba”. Rezultatul? „Ma simt bine atat fizic, cat si psihic, pentru ca cel mai bine e… pe cont propriu”. Acum are propria ei trupa cu opt membri si, „in loc sa conteze 15 pareri, ca in Mandinga, conteaza doar patru: parerea mea, a compozitorului, a managerului si a celui care se ocupa de band”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Lady Cream
Lady Cream
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: