Lady Cream

Cream nu mai este bruneta. A acceptat sa isi schimbe imaginea si sa fie in tendintele acestei toamne. A ales o coafura inspirata din lumea animalelor si un machiaj cu stil. „Doar nu mai sunt o pustoaica”, spune ea de cand a implinit 21 de an
  • Publicat:
Lady Cream
Lady Cream

Cream termina anul viitor Facultatea de teatru si vrea sa ia viata in piept. A jucat deja intr-o piesa pusa in scena la Nottara, iar acum asteapta un rol intr-o productie TV. Cu alte cuvinte, scoala merge bine, dar nici de cariera muzicala nu se poate plange. De curand a lansat primul ei videoclip pe pelicula, „Cantecul inimii”. Acesta face parte din noul album, „48 de ore”, care a fost compus de Moga si Smiley. Pentru videoclip, si-a creat singura hainele, cu ajutorul unui croitor, pentru ca a vrut „sa iasa totul ca la carte. Atunci cand investitia in vestimentatie a fost mai mare, nu a iesit atat de bine. De data aceasta, am vrut sa ma organizez”, spune ea.

N-a avut nevoie insa doar de haine. Pentru noul ei material muzical si-a facut o operatie la nas. „Aveam probleme cu respiratia si am apelat la un chirurg plastic in care am avut incredere oarba. Voiam sa imi fie mai usor sa cant.

Cand intram pe scena si aveam nasul infundat, nu-mi era bine deloc. Aveam un disconfort fantastic, iar eu cant live. A trebuit sa fac aceasta operatie, desi mi-a fost frica. Oricum, daca tot am suferit interventia chirurgicala, mi-am spus ca pot sa imi si micsorez nasul”, povesteste ea. Acum e multumita de ceea ce a iesit. „N-am simtit nici o durere, doar m-au usturat putin ochii”. Ca sa arate si mai bine, in vara care a trecut a frecventat si sala de sport. In plus, a repetat in fiecare zi alaturi de dansatoarele ei. „Incerc sa am ambitia sa mananc putin si sa fac exercitii de gimnastica. Altfel, sunt o gurmanda si as dormi in cofetarie”, rade ea. Toate aceste schimbari au avut si alt efect.

Pe langa faptul ca in videoclipul pe care l-a lansat arata foarte bine, in vara a fost admirata la o petrecere organizata de Puff Daddy. La resedinta acestuia, toti invitatii trebuiau sa poarte costum de baie alb. S-au conformat, alaturi de ea, Denise Richards, Paris Hilton, Pamela Anderson sau Kid Rock. „Pare o lume intangibila din afara si credeam ca o sa ma simt stinghera, daca sunt inconjurata de atatea celebritati, dar n-a fost asa. Toti sunt foarte relaxati si te fac sa te simti bine. Pentru mine a fost insa o vara de neuitat.” Cum a pasit intr-un nou anotimp, a mai apelat la o schimbare majora. Parul ei are alta culoare. „Sunt obisnuita cu aceste schimbari din copilarie. Eu si sora mea am crescut intr-un coafor. Mama a lucrat intr-un astfel de loc la Mangalia.” In prezent, sora ei este make-up artist si experimenteaza pe surioara Cream mai toate tendintele. „De la ea am invatat o multime de secrete si pot sa ma machiez profesionist si in 10 minute, si in doua ore. Depinde unde trebuie sa ma duc.” Stiind ca este obisnuita cu transformarile de imagine, am invitat-o sa incerce tendintele din aceasta toamna in materie de par si make-up.

In anotimpul in care ne aflam, hair stilistii s-au inspirat din lumea insectelor si din cea a reptilelor. Se poarta femeia-sarpe, ceea ce inseamna cozi impletite pe deasupra parului lasat liber. Femeile care aleg aceste coafuri exprima senzualitate, putere, vointa si magie. In ceea ce priveste machiajul, tendintele internationale spun ca ochii trebuie sa fie bine conturati, iar sprancenele usor sau deloc pensate. Pentru buze se foloseste carioca, adica un pigment natural, usor, peste care se aplica un gloss transparent.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: