Lara Croft de România! Ghici cine e? GALERIE FOTO

Sore a fost transformata in Lara Croft de echipa de specialisti de la Jovsky Studio formata din Adrian Perjovschi, Geanina Florina si Cristina Barsan pentru o sedinta foto special realizata pentru blogul ei, http://soreonline.com/. Artista si-a ales acest personaj interpretat de Angelina Jolie pentru ca este o femeie puternica, luptatoare, independenta.
  • Publicat:

Sore a fost transformata in Lara Croft de echipa de specialisti de la Jovsky Studio formata din Adrian Perjovschi, Geanina Florina si Cristina Barsan pentru o sedinta foto special realizata pentru blogul ei, http://soreonline.com/.

Artista si-a ales acest personaj interpretat de Angelina Jolie pentru ca este o femeie puternica, luptatoare, independenta.

“Adi este creatorul frezei de succes, cum imi place sa spun, in sensul ca in 2011 ne-am cunoscut odata cu filmarile pentru “Pariu cu Viata”, iar el mi-a inventat look-ul de blonda rebela cu parul scurt.  Asa ca ne cunoastem foarte bine si m-am lasat fara griji pe mana lui si a echipei lui. Mi-a placut sa intru in pielea personajului Lara Croft, in special pentru ca visez de ceva timp sa joc intr-un film de actiune”, spune Sore care a imbracat o tinuta Irenka creata special pentru aceasta sedinta foto.

“Ne cunoasteam de 4 ani si am colaborat intotdeauna foarte bine. Sore este mereu plina de idei, energica si are un entuziasm fantastic la fiecare proiect. Pentru shooting-ul acesta am pregatit culoarea pe o baza naturala cu suvite deschise si am apelat la ajutorul colegei mele, Geanina Florina care este specialista in impletituri, iar make up-ul a fost realizat ca de fiecare data de Cristina Barsan. Suntem foarte mandri de rezultat”, spune hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

Sedinta foto realizata de The Storyalist poate fi vazuta integral pe https://www.facebook.com/JovskyStudio si pe http://soreonline.com/.

Astfel ca, inceputul anului 2015 este unul plin pentru Sore: implicarea in proiectul “Transformari radicale by Jovsky”, premiera noului single, “Magnet de frigider”, lansat de HaHaHa Production si Media Pro Music va avea loc luni, pe 12 ianuarie, iar pe 27 februarie Sore asteapta lansarea primului lungmetraj in care a jucat, “De ce eu?” in regia lui Tudor Giurgiu.

“Magnet de frigider” este o piesa complexa din punct de vedere muzical, imi place fiecare nota din piesa, eu am scris versurile si linia melodica. Filmul “De ce eu?” reprezinta primul meu pas spre cinematografia romaneasca, sunt onorata ca Tudor Giurgiu m-a ales pentru filmul sau si sper ca mesajul filmului sa ajunga la cat mai multi oameni, ca sa schimbam impreuna lumea in care traim”, adauga Sore.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: