Jenna Dewan, rutina de îngrijire pentru un ten demn de covorul roşu

Jenna Dewan este una dintre cele mai apreciate actriţe, iar asta nu doar datorită talentului actoricesc, ci şi a frumuseţii sale.
  • Publicat:
Jenna Dewan, rutina de îngrijire pentru un ten demn de covorul roşu
FOTO: Hepta

Covorul roşu este întotdeauna o sursă de inspiraţie şi, trebuie să recunoaştem că multe dintre noi ne întrebăm cum reuşesc celebrităţile de la Hollywood să arate impecabil cu fiecare eveniment, dar mai ales să aibă un ten cu un aspect extrem se sănătos şi super glowy. Este şi cazul actriţei Jenna Dewan care, cu fiecare apariţie, reuşeşte nu doar să cucerească obiectivele aparatelor de fotografiat, ci şi tot mai mulţi fani. Curioase se aflăm care-i sunt secretele am ajuns pe canalul său de Youtube unde vedeta vorbeşte despre trucurile sale de îngrijire şi produsele pe care le foloseşte zi de zi.

Atât dimineaţa, cât şi seara, Jenna alege să-şi cureţe tenul cu cleanserul Facile Clinical Clean, ideal pentru tenul gras, dar mai ales pentru procesul de exfoliere. Următorul pas este acela de a aplica picăturile Dr. Barbara Sturm care ajută la obţinerea unui ten luminos şi radiant. Având formula similară unui ser, aplică produsul în palme, freacă bine pentru a-l întinde pe întreaga suprafaţă, iar apoi le tapotează pe ten. Pasul următor aduce un produs din aceeaşi gamă, dar de data aceasta un ser cu acid hialuronic, pe care îl aplică  în aceeaşi manieră şi, totodată, presează palmele pe piele. În acest fel, actriţa consideră că ”produsul pătrunde mai adânc în piele”.

Pe lista produselor favorite ale actriţei Jenna Dewan se numără şi ”elixirul” Nurse Jamie EGF Platinum 3 Restorative Facial Elixir, care conţine trei uleiuri esenţiale care conferă acel dewy glow sau, mai exact, acel aer super fresh de care fiecare dintre noi are nevoie dimineaţa.  Probabil veţi spune că tenul este încărcat de prea multe uleiuri însă, chiar dacă se foloseşte o serie de produse, pielea va căpăta hidratarea de care are nevoie şi aspectul sănătos după care tânjim. În plus, fiecare produs în parte onţine anumite ingrediente active şi formule care aduc un plus sănătăţii pielii. Aşadar, următorul ulei pe care actriţa îl foloseşte este uleiul esenţial de trandafir. Faptul că aplică produsele prin tapotare nu încarcă tenul, iar pielea nu este ”abuzată” cu o cantitate prea mare de produs.

Indiferent de perioda anului în care ne aflăm, protecţia solară nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a tenului. Este ideală pentru că protejează pielea de razele UV, încetineşte procesul de îmbătrânire şi totodată reduce riscul apariţiei bolilor de piele provocate de expunerea la soare, fie ea în exces sau nu. De data aceasta, actriţa revine la brandul Dr. Barbara Sturm, mai exact la picăturile cu SPF 50. Motivul pentru care aplică o cantitate mai mare de protecţie solară este dat de faptul că se confruntă cu melasma, o afecţiune dermatologică care constă în apariţia unor pete pigmentare de culoare maronie sau gri-albăstrui în zone precum pomeţi, frunte, bărbie sau deasupra buzei superioare. Bineînţeles, nu doar faţa este importantă, ci şi gâtul, decolteul şi mâinile. Crema cu protecţie solară trebuie aplicată pe tot corpul, mai ales că faţa nu este singura zonă expusă la razele soarelui.

Aşa cum suntem atente cu tenul nostru, la fel trebuie să procedăm şi cu zona ochilor. Pielea este mult mai sensibilă şi are nevoie de o îngrijire corespunzătoare, iar crema obişnuită pe care o folosim pentru faţă nu are aceleaşi proprietăţi şi aceeaşi formulă ca cea pentru ochi. Pentru zona ochilor, Jenna Dewan foloseşte crema La Mer Eye Concentrate, dar susţine că ”orice cremă pentru ochi este bună”. Cu ajutorul cremei pentru ochi, actriţa reduce liniile fine şi previne apariţia altora noi.

După aceşti paşi esenţiali foloseşte un roller pentru faţă care prin masaj pune în mişcare circulaţia sângelui, oferă fermitate şi ajută ca produsele să pătrundă adânc în piele.

Pe timpul nopţii, actriţa urmează acelaşi proces, completat însă de încă un produs: Dr. Lancer Evening Age Defense Therapy, sub forma unor plasturi. Pentru că în urma acestora pielea devine mai sensibilă, aplică un tratament special pentru hidratare intensă de la SK-II Facial Treatment Essence.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: