Ilinca Vandici întâmpină vara printr-o transformare! GALERIE FOTO

linca Vandici, prezentatoarea emisiunii “D-Paparazzi”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 22.30 întâmpina vara printr-o transformare pin-up, o diva a anilor ‘50, plină de feminitate, forţă şi senzualitate.

“Pentru shooting-ul nostru am schimbat culoarea părului cu 2-3 tonuri pentru a întâmpina sezonul de vara. Am ales transformarea în pin-up girl deoarece consider că Ilinca se potriveşte perfect cu acest gen de imagine, o diva pin-up, caracterizată prin culori puternice, elegantă, senzualitate şi forţă feminină, iar ţinută de la Mirela Fraser a întregit imaginea. Am pregătit părul cu produse speciale pentru volum, bigudiuri mari, iar la final am folosit un produs pentru luciu şi strălucire, în felul acesta ies în evident şuviţele şi culoarea schimbată. Iar coafură specifică stilului pin-up consider că nu se demodează niciodată”, declara hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

“I-am făcut Ilincăi un machiaj în care i-am conturat ochii cu o linie fină de eyeliner şi gene foarte dese. Accentul este pus pe buze, ele fiind de un roşu corăi ce aminteşte de senzualitatea fetelor pin-up”, spune make-up artist-ul Cristina Bârsan.
Fotografiile realizate de The Storyalist pot fi văzute pe pagină oficială de Facebook https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts.

Pagina 2 din 2