Fără bikini, nu e vară! Actriţe din noul val, printre valuri

Fără bikini nu e vară! Pentru actriţele de la Hollywood, mai ales pentru cele extrem de tinere care nu au avut până acum rolul perfect din carieră, fără poze făcute de paparazzi pe plajă nu există publicitate. Aşadar, vedem împreună cine dă din coate cu adevărat în cetatea filmului!
  • Publicat:
Fără bikini, nu e vară! Actriţe din noul val, printre valuri

Fără bikini nu e vară! Pentru actriţele de la Hollywood, mai ales pentru cele extrem de tinere care nu au avut până acum rolul perfect din carieră, fără poze făcute de paparazzi pe plajă nu există publicitate. Aşadar, vedem împreună cine dă din coate cu adevărat în cetatea filmului!

Celulita nu se elimină cu pastile!

Începem cu Mila Kunis nu pentru că ar deţine cele mai mari atuuri, deşi are cu ce să se laude, ci pentru că vorbeşte limba română. S-a născut la Cernăuţi şi a plecat în Statele Unite la doar 7 ani. După multe roluri mici, s-a făcut remarcată cu rolul din ‘’Black Swan’’ alături de Natalie Portman.
La 28 de ani ştie bine că celulita se elimină doar cu mişcare, restul sunt doar poveşti. Aleargă, merge la sală, merge la dansuri şi înoată câţiva kilometri la o singură intrare în bazin. Şi arată perfect pe plajă!

 

Nu vârsta e de vină!

O altă actriţă din noul val are doar 2 ani mai puţin decât Mila: o ştiţi din ‘’CSI: Crime Scene Investigation’’. Blonda Amanda Seyfried este bineînţeles sportivă, pentru că altfel nu se poate. Nu se poate nici să rezişti 18 ore pe platoul de filmare, nici să fii impecabilă în faţa camerei de vederi sau la şedinţele foto. Aleargă câţiva kilometri în fiecare zi şi îşi permite să afişeze bikini minusculi. Să nu spuneţi că doar vârsta e ‘’de vină’’!

Tot din noul val, Emma Stone, de doar 23 de ani, ştie că un corp perfect nu îţi aduce neapărat roluri, dar măcar la vârsta tânără este un atu pe care nu poţi să-l ignori. O vedeţi alături de Justin Timberlake în „Friends with Benefits”. Înainte de plajă, Emma bea nu mai puţin de 2 litri de apă. Şi nu stă deloc pe nisipul fierbinte, ci doar în apă. În felul acesta, consumă peste 2.000 de kilocalorii într-o singură zi.

Dacă vă întrebaţi cum să faceţi să nu vă îngrăşaţi când mergeţi la mare, ea vă spune, practic, secretul. Faceţi efort mare în apă, când înotaţi, şi mergeţi câţiva kilometri pe nisip, unde totul pare anevoios. Şi oricât aţi mânca, veţi arde sigur deoarece efortul fizic este considerabil. Apropo, acest gen de mişcare vă permite şi 2-3 îngheţate pe zi sau o prăjitură la care poftiţi, fără repercusiuni asupra siluetei.

Balet pe apă

O altă tănără, Mia Wasikowska, alege şi ea sportul în defavoarea lenevirii pe nisipul fierbinte. Face toate sporturile nautice. ‘’Înseamnă un fel de balet pe apă, iar eu am practicat baletul toată copilăria, deci ştiu despre ce e vorba’’, mărturiseşte ea. Mia joacă rolul lui Alice ‘’Alice în ţara minunilor’’. Are 22 de ani şi în continuare face 4 ore de balet săptămânal.

Obiectiv: 10 kilometri

Şi tot o actriţă de 22 de ani, Nina Dobrev, se prezintă impecabil pe plajă deoarece aleargă zilnic nu mai puţin de 10 kilometri. Este o deprindere pe care a învăţat-o de la părinţii ei, originari din Bulgaria. Aceştia s-au mutat în Canada când Nina era foarte mică şi au dus-o în fiecare zi în sala de sport ca s-o călească pentru viaţă!

De la 6 dimineaţa, sport

Încheiem cu Olivia Wilde de 27 de ani pe care o ştiţi din ‘‘House’’. Este considerată în prezent una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood. Dar ea ştie că genele nu sunt de ajuns. Se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 6 ca să-şi înceapă programul de sport care cuprinde kick-boxing, sală de forţă, Pilates şi bicicletă. Şi asta în fiecare zi. Aşadar, nu e de mirare că orice costum de baie îi vine perfect. Şi ar fi păcat să nu fie expus pe un asemenea corp, în mijlocul verii!

Sursa foto: Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: