Cosmina Păsărin – trucuri de înfrumuseţare şi secretul unui corp perfect

Sportul, somnul şi un ritual de îngrijire atent sunt atuurile Cosminei (MC party-uri şi evenimente) pentru un look de invidiat.
  • Publicat:
Cosmina Păsărin - trucuri de înfrumuseţare şi secretul unui corp perfect

Sportul, somnul şi un ritual de îngrijire atent sunt atuurile Cosminei (MC party-uri şi evenimente) pentru un look de invidiat.

Spune-ne care e rutina ta de frumuseţe, de dimineaţa până seara?

Imediat după trezire îmi curăţ tenul şi, apoi, aplic o cremă mai grasă, deoarece am tenul uscat. Iar seara, oricât de obosită aş fi, nu sar peste demachiere.

Ce te revigorează după o noapte pierdută?

Somnul, un duş rapid şi câteva linguriţe de sirop de cătină sau miere, un pahar cu lapte, câteva curmale şi un mic dejun copios. Iar pentru ten folosesc adesea comprese cu ceai verde.

Ai o reţetă home made pentru ten?

Mă demachiez cu un mix de 200 ml de ceai de muşetel, 100 ml ulei de măsline şi câteva picături de ulei de trandafir sau de morcov. În plus, folosesc măşti cu argilă, iar pentru a scăpa de cearcăne, înainte de culcare, îmi masez pielea din jurul ochilor cu ulei de măsline.

Secretul tău de a te menţine în formă…

Nu ţin diete. Am renunţat la băuturile carbogazoase, chipsuri, sticks-uri, biscuiţi şi am înlocuit pâinea albă cu cea neagră. Şi m-am apucat foarte serios de sport – aerobic, tae-bo, jogging sau alergat pe bandă.

Ce ingrediente ar conţine parfumul creat de tine? Îmi plac aromele foarte puternice. Aş amesteca paciuli cu vanilie şi iasomie.

De asemenea, Cosmina mărturiseşte că nu îi place să-şi vopsească părul şi, pentru a-şi pune în valoare ţinutele, preferă un machiaj îndrăzneţ. De asemenea, adoră zilele în care nu are apariţii publice şi nu trebuie să folosească make-up.

Iată prin ce schimbări de look a trecut Cosmina de-a lungul timpului.

2005: „Am încercat o schimbare de look, dar cred că cel mai bine îmi stă brunetă.“

2008: „Machiajul smoky îmi evidenţiază ochii şi îmi place să-l realizez singură.“

2010: „Îmi place să am un păr lung şi sănătos. De aceea nu îl mai vopsesc.“

 

2012: „Când îmi accentuez pleoapele am grijă ca rujul să aibă o nuanţă deschisă.“

 

Articol preluat din Revista InStyle Romania.

Autor: Raluca Cristea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: