Dana Rogoz, transformată într-o elevă rebelă punk

Dana Rogoz s-a lăsat pe mâna lui Adrian Perjovschi pentru o transformare radicală de look.
Dana Rogoz, transformată într-o elevă rebelă punk
Dana Rogoz, transformată într-o elevă rebelă punk

Dana Rogoz s-a lăsat pe mâna hairstylistului Adrian Perjovschi în cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”, unde a fost transformată într-o elevă rebelă punk, aşa cum nici nu şi-a imaginat vreodată să fie. Inspirată de rolul studentei rebele pe care îl are în lungmetrajul MO care va avea premiera pe 4 octombrie în cinematografele din toată ţara, actriţa s-a pliat excelent imaginii punk propusă de echipa coordonată de Adrian Perjovschi.

Cu o creastă şuviţată accesorizată cu sfori, cu smokey eyes, ruj şi unghii negre, geacă de motor şi brăţări cu ţinte, Dana Rogoz şi-a completat look-ul şi cu o chitară electrică pe care o va dărui în urma unui concurs pe care îl va porni odată cu premiera filmului pentru cei care îşi vor cumpara bilete.

“Mi-a plăcut la nebunie ipostaza asta punk, pentru că niciodată nu mi-am permis să îmi fac un look atât de extrem. În liceu când ascultam rock şi poate aş fi adoptat această modă, prezentam Vremea şi nu puteam, nici acum nu-mi pot face nici măcar unghii negre, pentru că nu o pot juca pe Eva pe scena teatrului cu unghii negre. Aşa că, acest experiment temporar a fost ca un duş rece, ca o răzbunare pentru toate ocaziile în care îmi doream să fiu mai rock, mai rebelă şi nu am putut din cauza meseriei”, a glumit actriţa Dana Rogoz.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

La rândul lui, hairstylistul Adrian Perjovschi care a lucrat alături de actriţă în numeroase proiecte până acum, s-a bucurat să facă din nou echipă cu Dana, mai ales că este vorba de o schimbare radicală de look şi atitudine.

“Nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge să o fac pe Dana punk. A fost o provocare plină de adrenalină şi pentru mine să-i propun şi să contribui la transformarea ei din fata cuminte în fata rea. Le mulţumesc colegilor mei care m-au ajutat la asta: Mădalina Petcu pentru make-up-ul întunecat, dar atât de potrivit personajului, lui Sasha Flavius pentru creasta punk volumetrică, stilistei Lucy Faur pentru ţinutele nebune şi lui Dacian Foldi, The Storyalist, pentru fotografiile artistice realizate”, spune hairstylistul.