Dana Rogoz, transformată într-o elevă rebelă punk

Dana Rogoz s-a lăsat pe mâna lui Adrian Perjovschi pentru o transformare radicală de look.
  • Publicat:
Dana Rogoz, transformată într-o elevă rebelă punk
Dana Rogoz, transformată într-o elevă rebelă punk

Dana Rogoz s-a lăsat pe mâna hairstylistului Adrian Perjovschi în cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”, unde a fost transformată într-o elevă rebelă punk, aşa cum nici nu şi-a imaginat vreodată să fie. Inspirată de rolul studentei rebele pe care îl are în lungmetrajul MO care va avea premiera pe 4 octombrie în cinematografele din toată ţara, actriţa s-a pliat excelent imaginii punk propusă de echipa coordonată de Adrian Perjovschi.

Cu o creastă şuviţată accesorizată cu sfori, cu smokey eyes, ruj şi unghii negre, geacă de motor şi brăţări cu ţinte, Dana Rogoz şi-a completat look-ul şi cu o chitară electrică pe care o va dărui în urma unui concurs pe care îl va porni odată cu premiera filmului pentru cei care îşi vor cumpara bilete.

“Mi-a plăcut la nebunie ipostaza asta punk, pentru că niciodată nu mi-am permis să îmi fac un look atât de extrem. În liceu când ascultam rock şi poate aş fi adoptat această modă, prezentam Vremea şi nu puteam, nici acum nu-mi pot face nici măcar unghii negre, pentru că nu o pot juca pe Eva pe scena teatrului cu unghii negre. Aşa că, acest experiment temporar a fost ca un duş rece, ca o răzbunare pentru toate ocaziile în care îmi doream să fiu mai rock, mai rebelă şi nu am putut din cauza meseriei”, a glumit actriţa Dana Rogoz.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

La rândul lui, hairstylistul Adrian Perjovschi care a lucrat alături de actriţă în numeroase proiecte până acum, s-a bucurat să facă din nou echipă cu Dana, mai ales că este vorba de o schimbare radicală de look şi atitudine.

“Nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge să o fac pe Dana punk. A fost o provocare plină de adrenalină şi pentru mine să-i propun şi să contribui la transformarea ei din fata cuminte în fata rea. Le mulţumesc colegilor mei care m-au ajutat la asta: Mădalina Petcu pentru make-up-ul întunecat, dar atât de potrivit personajului, lui Sasha Flavius pentru creasta punk volumetrică, stilistei Lucy Faur pentru ţinutele nebune şi lui Dacian Foldi, The Storyalist, pentru fotografiile artistice realizate”, spune hairstylistul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: