Dana Nălbaru, despre secretul unei zile pline de energie

De curând a lansat un nou proiect muzical alături de colegii din trupa Hi-Q, adoră natura şi consideră că frumuseţa autentică vine din interior.
  • Publicat:
Dana Nălbaru, despre secretul unei zile pline de energie

De curând a lansat un nou proiect muzical alături de colegii din trupa Hi-Q, adoră natura şi consideră că frumuseţa autentică vine din interior.

„Fetiţa mea, Sofia, timpul petrecut cu familia, iubirea şi pacea sunt cele care mă fac fericită.“

De ce Hi-Q din nou?

Pentru mine formaţia Hi-Q reprezintă o a doua familie. Avem o istorie de 16 ani în spate şi ne leagă foarte multe amintiri frumoase. Împreună am lansat proiect, „Când Zâmbeşti”, un album care marchează maturizarea noastră. Pentru fani am dezvoltat Loteria Dorinţelor – o modalitate prin care vrem să îndeplinim mici dorinţe non-materiale şi să le aducem zâmbetul pe buzele.

Care e secretul unei zile pline de energie?

Zâmbete, o cafea bună, mulţi pupici de la Sofia şi sport încă de la prima oră.

Cum te revigorezi după un concert obositor?

Concertele îmi dau foarte multă energie, pentru că îmi place să mă întălnesc cu fanii, însă e adevărat că după un turneu oboseala începe să îşi spună cuvântul. Un somn cât mai odihnitor şi relaxat mă ajută să mă refac.

Ai o culoare de păr superbă. Cât de greu este de îngrijit?

Îmi place să adopt un look surprinzător de fiecare dată, iar pentru a obţine acestă culoare m-a ajutat hairsylistul Vali Alexandroie. Într-adevăr, e o culoare care se întreţine mai greu, dar eu o menţin folosind şamponul şi balsamul So Sexy, de la Victoria’s Secret.

Ce părere ai despre operaţiile estetice? Ai încerca?

Nu sunt împotriva lor, dar consider că femeile nu ar trebui să abuzeze de aceste metode, ci doar dacă e absolut necesar. Dacă voi simti nevoia, pe viitor, voi aplela la ele. Momentan mă simt bine în pielea mea.

Cum te menţii în formă?

Mananc multe fructe şi legume şi fac sport. Asta cred că e reţeta pentru un stil de viaţă echilibrat şi pentru a te simţi cât mai bine.  

Ce te relaxează?

Îmi place să petrec timp în aer liber, departe de zgomotul oraşului. Îmi place să ascult marea, să aud foşnetul pădurii. Astfel mă pot încărca cu energie.

Îţi place să mergi la spa?

Din când în când, o sesiune de răsfăţ este binevenită. Cel mai mult îmi place masajul cu pietre calde pe care l-am încercat la Eden Spa.

Cosmetice preferate:

Lolita Lempicka: Apă de parfum First Fragrance – „Mi-au atras atenţia notele sale surprinzătoare. EC un parfum pe care îl redescopăr zilnic.“

Mac: Fard de pleoape din colecţia Hey Sailor! – „Prefer nuanţele nude pentru pleoape şi sunt fericită că se regăsesc tot timpul în tendinţe. Acesta e uşor satinat.“

L’Oréal Paris: Mascara Mega Volume Collagene – „Pentru că uneori folosesc doar mascara pe pleoape, am nevoie de unul care să-mi ofere volum şi alungire. Acesta e preferatul meu. “

Opi: Lac de unghii în nuanţa Malaga Wine – „Îmi plac nunaţele lacurilor de unghii de la Opi, iar acesta e superbă. În plus, rezistă foarte mult timp.“

Givenchy: Fond de ten Photo’Perfection – „Are o textură lejeră, dar în acelaşi timp acoperă imperfecţiunile, fără a încarca tenul.“

Nivea: Balsam de buze Vitamin Shake – „Am tot timpul acest balsam de buze cu mine. Pe lângă faptul că-mi hidratează buzele, le oferă un finish natural.“

Frumuseţe autentică

„Sunt adepta unui look natural, pentru că nu cred că fumuseţea autentică poate fi suplinită de un machiaj în exces“, spune Dana. Consideră că fiecare etapă a vieţii are farmecul său şi nu crede că o faţă perfectă este una fără riduri.

 2000

„Când mergeam la un concert îmi plăcea sa îmi conturez ochii, foloseam mascara şi gloss pentru un finish natural.“

 2007


„Această tunsoare era în trend în periaoda respectivă. Îmi dădea un aer feminin.“

 2009

„ A fost o schimbare destul de mare. Îmi placea să completez această tunsoare cu un machiaj smoky eyes . “

Articol publicat in revista InStyle.

Autor: Raluca Cristea

Citeşte şi: Dana Nalbaru s-a intors la Hi-Q!

Milupa prezinta Mami – Episodul 72

Milupa prezinta Mami – Episodul 79

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: