Consuelo Mutu: “Învaţă să te accepţi aşa cum eşti şi să te întorci la rădăcini”

Soţia lui Adi Mutu a intrat în competiţia dură din industria frumuseţii. S-a aliat cu un conaţional din Republica Dominicană şi au scos pe piaţă o linie de cosmetice pe bază de minerale. Dar înainte de toate este o femeie frumoasă, în formă perfectă. Să-i aflăm secretele!
  • Publicat:
Consuelo Mutu: “Învaţă să te accepţi aşa cum eşti şi să te întorci la rădăcini

Soţia lui Adi Mutu a intrat în competiţia dură din industria frumuseţii. S-a aliat cu un conaţional din Republica Dominicană şi au scos pe piaţă o linie de cosmetice pe bază de minerale.

Dar înainte de toate este o femeie frumoasă, în formă perfectă. Să-i aflăm secretele!

CSÎD: Vrem să ştim ce mănânci atâta vreme cât eşti soţia unui sportiv cu un program strict alimentar?

Consuelo Mutu: Nu îmi plac dietele nici cele disociate, nici cele hiperproteice, nici cele doar cu vegetale. Timp de 5 zile, mănânc la aceleaşi ore, puţin, doar alimente sănătoase, extrem de diverse. O zi din week-end îmi dau permisiunea să mănânc orice aliment gustos şi nesănătos.

CSÎD: Compensezi cu sport?

C.M.: Fac sport în fiecare zi, intens şi doar jumătate de oră. În timpul celor 30 de minute, realizez un mix. Este vorba de cross fit şi trx. Cu alte cuvinte, fac şi exerciţii cu greutăţi, şi exerciţii care apelează doar la greutatea corporală. Lucrez intens. Sunt adepta efortului concentrat.

CSÎD: Ce nu trebuie să-i lipsească unei femei ca să fie frumoasă?

C.M.: Cel mai important lucru este ca atitudinea ei să arate bucurie. Să arate că se acceptă aşa cum este şi că se place. Să arate că vrea să trăiască sănătos şi, cumva, să arate tot timpul natural.

CSÎD: Dar tu eşti tot timpul bucuroasă?

C.M.: Învăţ tot timpul. Îmi pun întrebări cum să fiu ca mamă, cum să fiu în afaceri. Sunt curioasă, interacţionez cu oamenii şi trăiesc cu pasiune. Da, sunt bucuroasă.

CSÎD: Când erai adolescentă, îţi plăcea cum arăţi?

C.M.: Mă simţeam bine în pielea mea, deşi ştiu că cei mai mulţi adolescenţi nu reuşesc acest lucru. Pe vremea aceea, aveam un ruj foarte cremos şi mai foloseam doar rimel. Tot timpul am iubit rimelul şi cred că, cu cât foloseşti mai mult, cu atât arăţi mai bine!

CSÎD: Ce-ţi mai aminteşti din acea perioadă?

C.M.: Erau alte timpuri, eram practic o fetiţă care abia deschidea ochii în lume. Acum adolescenţii sunt, de fapt, adulţi. Arată şi gândesc ca adulţii.

CSÎD: Cum eşti ca mamă?

C.M.: Sunt extrem de protectoare şi am multe pretenţii de la copiii mei. În acelaşi timp însă sunt iubitoare. E un fel de balanţă, cred. De fapt, ţelul meu în privinţa copiilor este să îi fac să comunice bine cu mine şi să aibă încredere în mama lor. Şi aş mai vrea să fiu eu un exemplu pentru ele, prin ceea ce fac. Cred că e important să vorbeşti mult cu cei mici, dar cel mai important este exemplul pe care îl dai tu, ca persoană. Asta pentru că te vor imita în mod inconştient.

CSÎD: Îţi mai doreşti copii?

C.M.: Mi-aş mai dori să am copii. În acelaşi timp însă, savurez momentele pe care le petrec cu cele două fetiţe ale mele şi nu simt că îmi lipseşte ceva. Probabil, în viitor, o să se întâmple.

CSÎD: La modul ideal, ce ai vrea să ştie copiii tăi de la tine?

C.M.: Aş vrea să îşi amintească, atunci când îşi vor face propria familie, de rădăcinile pe care le au. Aş vrea să menţină legătura cu familia lor tot timpul, pentru că e atât de important în viaţă, aş vrea să aibă o educaţie religioasă. Cred că acestea sunt valori pe care le apreciază atât românii, cât şi cei din Republica Dominicană, locul unde m-am născut.

CSÎD: Ce te-a determinat să inventezi o linie de cosmetice?

C.M.: Îmi place atât moda, cât şi tot ce ţine de frumuseţe. Aşa că mă gândesc deja de ceva vreme să îmi fac propria linie de beauty. M-am întâlnit cu proprietarul Maite Makeup Company, care este dominican ca şi mine, ca să-mi dea câteva sfaturi. Are experienţă vastă în afacerile cu cosmetice. Pe de altă parte, eu am lucrat ca model. Aşa că amândoi ne-am decis să ne unim forţele şi să realizăm linia de cosmetice Consuelo By Maite. Este vorba de cosmetice moderne, proaspete, care conţin minerale. Este o idee îndrăzneaţă care prezintă motive din Republica Dominicană, unde amândoi ne-am născut. Şi astfel evocăm şi originile noastre, hai să le spunem tropicale, adică Boca Chica, Bachata Rose sau Señorita. M-am îndrăgostit de produsele astea, care sunt hipoalergenice, create pentru o piele sensibilă.

CSÎD: Dacă fiicele tale vor produse de machiaj, ce le spui?

C.M.: O să le spun adevărul. Nu au nevoie de machiaj, sunt prea mici şi arată mult mai bine fără machiaj decât cu machiaj. Dar când vor ajunge domnişoare şi vor vrea să folosească cosmetice, ar trebui să aleagă produse blânde şi naturale, exact aşa cum oferă linia Consuelo By Maite.

CSÎD: Ce alte afaceri mai deţii?

C.M.: Am un centru spa în Republica Dominicană, unde oferim servicii de masaj, coafură, lasere dermatologice şi servicii stomatologice.

Text: Ioana Georgescu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum se menţine în formă Nicoleta Luciu
Cum se menţine în formă Nicoleta Luciu
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: