Cât costă un „look” de vedetă?!

Nu ne referim la vacanţe, nu ne referim la ultimele costume de baie, nu ne referim la vreo casă pe malul mării. Ne referim la aspectul starurilor. Cât costă să arate decent? Mult. Indecent de mult. Facem socotelile împreună! Vă asigurăm că sumele au multe zerouri.
  • Publicat:

Nu ne referim la vacanţe, nu ne referim la ultimele costume de baie, nu ne referim la vreo casă pe malul mării.

Ne referim la aspectul starurilor. Cât costă să arate decent? Mult.

Indecent de mult.

Facem socotelile împreună! Vă asigurăm că sumele au multe zerouri.

 

Scarlet Johansson e perfectă. Dar înainte de vară, face şedinţe nenumărate pentru regenerarea pielii. Un singur peeling cu nisip adus de la 10.000 de metri adâncime costă nu mai puţin de 5.000 de dolari. Dar merită, crede ea. Mai ales că vrea să impună un nou concept în îngrijirea facială şi corporală. Nisipul adus de la adâncimi, care nu pot fi imaginate de mintea celor mai mulţi dintre pământeni, conţine, se pare, cele mai multe ingrediente active, potrivite pentru o reîntinerire de durată.

Tyra Banks este de asemenea perfectă. Dar ştiaţi că, pentru o singură vară, îşi face schimbări minore (cosmetică, dentist, hairstylist) care o duc la nu mai puţin de 25.000 de dolari? Are dantura impecabilă, dar dentistul îi scoate din buzunar 15.000 de dolari doar ca să îi păstreze dinţii … impecabili. “Şi să nu aibă probleme ulterioare”, spune el prin agentul de presă. Oare cât costă să îţi rezolvi problemele stomatologice reale într-un astfel de cabinet?

Jennifer Aniston îşi reîntinereşte pielea prin procedee non-invazive, spune ea, înaintea oricărei veri. Procedeele costă 1.000 de dolari. Şi înaintea sezonului cald, îşi reînnoieşte colecţia de lentile de contact cu dioptrii pentru care dă nu mai puţin de 10.000 de dolari. Că doar nu o s-o vedeţi cu ochelari de vedere!

Keira Knightley e tânără, frumoasă, celebră. Şi totuşi, ce-i lipseşte? Nimic altceva decât o culoare a podoabei capilare care pare naturală. Aceasta însă se obţine din combinaţia a nu mai puţin de 50 de nuanţe. Iar parte dintre acestea sunt extracte naturale din pădurea tropicală. O atfel de invenţie, dispusă perfect pe şuviţele unei starlete, costă 20.000 de dolari. În timpul liber, îşi face tratamente corporale cu argilă, nisip, praf de scoici, extract de plante. În specialistul la care se duce are cea mai mare încredere şi îi cere nu mai puţin de 15.000 de dolari pe 10 şedinţe. Dar îi garantează vă va arăta perfect în lumina soarelui. Să nu uităm însă că actriţa e frumoasă pentru că şi bagajul genetic s-a “aliniat” într-un mod perfect.

Liv Tyler nu vrea să accepte trecerea timpului aşa că se pregăteşte pentu o vară fierbinte în cabinetul dermatologului. Acesta îi aplică toate terapiile medicale cunoscute până în prezent şi care i se potrivesc pentru suma de 50.000 de dolari. Ea crede că totul merită din plin.

Şi Halle Berry vrea o o vară perfectă într-o stare perfectă. Iar pentru asta, vizitele la dentist, la dermatolog, la spa-uri şi la psiholog costă 60.000 de dolari. De ce totuşi şi un psiholog? “Deoarece o vară perfectă trebuie şi simţită. Trebuie să fii în total acord cu propria persoană, ca să te bucuri cu adevărat de ceea ce îţi oferă viaţă”. Frumos! Aceste vorbe ale psihologului o costă 1.000 de dolari/ şedinţa. Iar la aceste întâlniri se duce săptămânal. Motivul? “Toată frumuseţea vine din interior!”.

Parcă nu doar vedetele autohtone promovează astfel de banalităţi!

Text: Ioana Georgescu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: