Vedete cu păr lung VS păr scurt: cum le stă mai bine? GALERIE FOTO

Sigur ai trecut şi tu printr-un astfel de moment! Ai avut cândva părul lung şi a doua zi te-ai trezit cu el periuţă, datorită mâinii dibace a coafezei sau a foarfecelui din dotare? Aşa am păţit-o şi eu.
30.05.2014

Sigur ai trecut şi tu printr-un astfel de moment! Ai avut cândva părul lung şi a doua zi te-ai trezit cu el periuţă, datorită mâinii dibace a coafezei sau a foarfecelui din dotare? Stai liniştită, toate am păţit-o! 

Se întâmplă frecvent să ne plictisim de coafura actuală şi ne dorim să facem o schimbare radicală de look. Dacă vopseaua de păr nu mai este suficientă, atunci tunsul revine în prim-plan.


Asta au experimentat şi vedetele de peste ocean, iar rezultatele sunt, în unele cazuri, fericite, iar în altele, mai puţin.

Anne Hathaway, de exemplu,  a ales, pe lângă o schimbare radicală a culorii părului, şi o tunsoare băieţească. Un look destul de reuşit în opinia noastră. Unde mai pui că îi dă un sex-appeal de necontestat.

Cât despre cazurile mai puţin fericite, vă lăsăm pe voi să decideţi, urmărind GALERIA FOTO de mai jos.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Ingrid Gheorghe: soluții pentru bolile care afectează endometrul