Vedete cu păr lung VS păr scurt: cum le stă mai bine? GALERIE FOTO

Sigur ai trecut şi tu printr-un astfel de moment! Ai avut cândva părul lung şi a doua zi te-ai trezit cu el periuţă, datorită mâinii dibace a coafezei sau a foarfecelui din dotare? Aşa am păţit-o şi eu.
  • Publicat:

Sigur ai trecut şi tu printr-un astfel de moment! Ai avut cândva părul lung şi a doua zi te-ai trezit cu el periuţă, datorită mâinii dibace a coafezei sau a foarfecelui din dotare? Stai liniştită, toate am păţit-o! 

Se întâmplă frecvent să ne plictisim de coafura actuală şi ne dorim să facem o schimbare radicală de look. Dacă vopseaua de păr nu mai este suficientă, atunci tunsul revine în prim-plan.


Asta au experimentat şi vedetele de peste ocean, iar rezultatele sunt, în unele cazuri, fericite, iar în altele, mai puţin.

Anne Hathaway, de exemplu,  a ales, pe lângă o schimbare radicală a culorii părului, şi o tunsoare băieţească. Un look destul de reuşit în opinia noastră. Unde mai pui că îi dă un sex-appeal de necontestat.

Cât despre cazurile mai puţin fericite, vă lăsăm pe voi să decideţi, urmărind GALERIA FOTO de mai jos.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: