Bronz fara soare

O piele bronzata va fi intotdeauna preferata in locul uneia translucide, care lasa sa se intrevada firisoarele de par scapate de cosmeticiana la sedinta de epilat, cosurile, foliculita, vergeturile si in general toate imperfectiunile. Daca nu ai timp de pierdut la plaja, iar solarul iti provoaca fobii peste care nu poti trece prea usor, ti-a mai ramas o singura solutie: autobronzantul. Ai grija cum il aplici insa, pentru a evita petele care creeaza un aspect cel putin ciudat.
  • Publicat:
Bronz fara soare
Intampina vara cu pielea bronzata

O piele bronzata va fi intotdeauna preferata in locul uneia translucide, care lasa sa se intrevada firisoarele de par scapate de cosmeticiana la sedinta de epilat, cosurile, foliculita, vergeturile si in general toate imperfectiunile.

Daca nu ai timp de pierdut la plaja, iar solarul iti provoaca fobii peste care nu poti trece prea usor, ti-a mai ramas o singura solutie: autobronzantul. Ai grija cum il aplici insa, pentru a evita petele care creeaza un aspect cel putin ciudat.

  • Epileaza-te si testeaza autobronzantul pe o portiune mica de piele, cu 24 de ore inainte sa-l aplici pe tot corpul. In ziua cu pricina, foloseste un exfoliant pentru corp si fata, demachiaza-te si nu folosi deodorant sau parfum inainte de aplicare. 
  • Intinde autobronzantul peste tot, inclusiv pe genunchi, coate, maini, labele picioarelor si intre degete. Nu uita, de asemenea, de lobul urechii, pleoape si ceafa.
  • Foloseste intotdeauna manusi cand intri in contact cu lotiunea. In caz contrar te vei “bronza” si pe palme.
  • Cand ai incheiat operatiunea, arunca o ultima privire in oglinda pentru a fi sigura ca ai acoperit fiecare particica de piele. Autobronzantul pateaza, asa ca imbraca-te cu ceva larg, inchis la culoare si lasa-l sa actioneze peste noapte.
  • Dimineata clateste excesul de lotiune pana cand apa devine curata. Evita sa te stergi dupa dus, asteapta sa te usuci in mod natural sau tamponeaza-te usor cu un prosop.
  • Un bronz artificial intretinut cum trebuie va dura intre sapte si zece zile. Dupa acest interval exfoliaza-te si aplica-l din nou.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”