Vopsitul acasă VS. vopsitul la salon? Care e mai bun?

Te vopsesti acasă ori la salon? Spune drept, de câte ori te-ai întrebat unde e mai bine să iţi vopseşti părul?
  • Publicat:
Vopsitul acasă VS. vopsitul la salon? Care e mai bun?

Ei bine, schimbarea culorii este o decizie importantă şi nu se ia în grabă. Trebuie să cunoşti fiecare aspect al acestui proces, pentru a obţine exact rezultatele pe care ţi le doreşti. 

Dacă eşti pregătită să iţi schimbi look-ul, iar asta implică vopsirea părului specialiştii de la EL Studio Style îţi explică diferenţele între cele două cazuri.

Cum alegi culoarea potrivită de păr

Nuanţa perfectă o poţi obţine numai prin înţelegerea tipului de păr şi a nuanţei pielii tale. E foarte important ca aceste două elemente să se completeze unul pe celălalt.  Poţi face o analiză corectă doar privindu-te în oglindă? Probabil că nu, prin urmare un profesionist te poate îndruma mai bine în această direcţie.

Ţi-e teamă să nu cheltui prea mulţi bani

Acum mai mult decât oricând, din cauza pandemiei, avem tendinţa să facem economie. Este şi părul nostru de acord? Vopsitul acasă implică un păr mai degradat şi deseori o culoare neuniformă, deci e de preferat să investeşti lunar în tine şi în frumuseţea ta. Rezultatele vor fi pe termen lung, aşadar poţi spune că ai făcut o investiţie bună.

Vopsitul acasă implică de obicei o procedură cu un produs mai slab calitativ, care nu doar colorează neuniform, ci estompează şi strălucirea naturală. Folosirea frecventă a acestor produse duce la deteriorarea părului, îl face mai tern, mai greu de vopsit uniform pe viitor şi fară volum.

De cealaltă parte, vopseaua colorantă din salon conţine ingrediente de calitate, studiate îndelung, care odată combinate cu tratamente profesionale de tip Plex te pot ajuta să obţii nuanţe mai puternice şi mai vibrante, uniforme, rezistente, care nu degradează părul! Acest gen de tratamente îmbunătăţesc stuctura firului, deoarece pătrund adânc în fibra sa, acolo unde părul se regenerează şi se restabileşte. Se recomandă mai ales pentru părul decolorat, vopsit sau tratat chimic, deoarece prelungeşte durabilitatea vopselei fară a îngreuna sau cauza alte deteriorări. Părul devine puternic, elastic, perfect sănătos.

Tratamentele Plex se pot utilizeaza pentru protectia firului de par si a scalpului in timpul procesului de decolorare / colorare sau ca tratament SPA de reparare a parului. Acest tratament prelungeşte durabilitatea vopselei, podoaba capilară devine puternică, elastică, perfect sănătoasă.

Un vopsit profesionist obţii doar la salonul de coafură

Un alt aspect de luat în calcul este precizia cu care distribui produsul. Dacă nu ai niciun ajutor acasă, eşti sigură că aplici corect vopseaua şi acoperi toate rădăcinile crescute? În plus, vopsitul acasă înseamnă să fii tot timpul cu ochii pe ceas, pe când la salon te aşezi pe scaun şi laşi profesioniştii să aibă grijă de tine, în timp ce te relaxezi.

Aşadar, alegem colorarea părului, acasă, ori la salon?

Serviciile de colorare din salon sunt superioare celor de acasă din toate punctele de vedere. Nu te bucuri doar de uniformizare perfectă a culorii, de o calitate mai bună a produselor şi de un păr mai  sănătos, ci şi de un moment de răsfăţ, numai al tău.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân