Placa de păr cu abur: cum funcţionează, cărui tip de păr se potriveşte

Comparativ cu un styler obişnuit, aceasta reduce constant cantitatea de aburi pentru a putea oferi părului forma dorită.
  • Publicat:
Placa de păr cu abur: cum funcţionează, cărui tip de păr se potriveşte
FOTO: shutterstock / Placa de păr cu abur: cum funcţionează, cărui tip de păr se potriveşte

Instrumentele de styling sunt indispensabile. Ele reprezintă un ajutor de nădejde oricând îţi doreşti un look aranjat. Însă chiar dacă rezultatele sunt întotdeauna pe măsura aşteptărilor, părul se deteriorează în timp de la căldura emanată de către toate acestea.

Cum funcţionează o placă de păr cu aburi?

După cum sugerează şi numele, o placă de acest gen foloseşte tehnologia cu aburi pentru îndreptarea părului. Comparativ cu un styler obişnuit, care utilizează o temperatură continuă, aceasta reduce constant cantitatea de aburi pentru a putea oferi părului forma dorită cu ajutorul controlului termic inteligent cu 3 setări de căldură, de la 180ºC la 210ºC, controlat până la 2x/sec pentru temperatură constantă.

Ca să permită reducerea temperaturii gradual, placa de par cu aburi este dotată cu plăci ceramice de înaltă calitate, care oferă totodată şi protecţie maximă. Ele deţin o tehnologie dublă cu acoperire anodizată de rezistenţă mare şi structură, ce oferă presiune uniformă pe toată suprafaţa părului. Firele deteriorate se transformă instant, devin sănătoase, uşoare, mătăsoase şi strălucesc.

Cărui tip de păr se adresează acest gen de styler?

Indiferent de structura părului tău, această placă nu te vă dezamăgi şi iţi va oferi exact ceea ce îţi doreşti. Nu contează dacă vrei un look perfect întins şi neted, sau nişte bucle elastice, le poţi face pe amândouă. Pentru că acest instrument de styling are capacitatea şi dimensiunile potrivite pentru a-ţi oferi toate aceste lucruri, fară excepţii.

Un produs de acest fel este mai sănătos pentru păr?

Răspunsul este cât se poate de simplu, da. Pentru că stilizează părul în cel mai delicat mod posibil. Şi îl şi repară! În plus, dacă foloseşti produse cu protecţie termică profesionale, află că acestea vor intra mai rapid în cuticula părului şi vor fi mult mai eficiente.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”