Valentina Pelinel şi-a schimbat look-ul în luna a şaptea de sarcină

Pentru prima dată de când a anunţat că este însărcinată, Valentina Pelinel a urcat pe scenă în calitate de model în cadrul unui show de coafură excepţional.
  • Publicat:

Pentru prima dată de când a anunţat că este însărcinată, Valentina Pelinel a urcat pe scenă în calitate de model în cadrul unui show de coafură excepţional.

Viitoarea mamică s-a lăsat pe mâna unuia dintre cei mai apreciaţi hairstylişti din lume, Agnes Westerman (Goldwell Global Master), pentru o schimbare de look ce se înscrie în tendinţele anului 2016 şi a renunţat la blond-ul cu care ne-a obişnuit pentru o nuanţă de bej-arămiu, de care este foarte încântată.

“Trăiesc o perioadă plină de schimbări. Burtica creşte pe zi ce trece, iar acum Agnes Westerman m-a convins să-mi schimb şi look-ul. Am renunţat la blondul clasic pentru o nuanţă mai naturală, de bej-aramiu. Doar rădăcinile mi-au fost vopsite, iar pe lungimea părului s-a folosit nunţator. Linia Kerasilk dă părului o textură fină, curată şi strălucitoare”, declară Valentina Pelinel.

Iată cu ce culoare a ales să îşi vopsească părul!

În cadrul show-ului prilejuit de lansarea colecţiei D!SRUPT by Goldwell, Valentina a fost coafată ca şi cum s-ar fi pregătit pentru a lua parte la premiile Oscar.

“Coafurile lejere fac şi ele parte din trendurile propuse şi iau locul coafurilor elaborate. Agnes m-a coafat simplu, adăugând doar volum în partea de sus şi m-a asigurat că pot fii în centrul atenţiei la orice petrecere cu acest look”, menţionează Valentina.

În cadrul show-ului de coafură, organizat sub umbrela evenimetelor TopLine 20 de ani, mai multe modele au afişat tunsori spectaculoase, realizate de hairstiliştii invitaţi pe scenă, Simina Cheteleş şi Raul Tisa de la Cluj Napoca, sub atenta îndrumare a invitatului special Agnes Westerman, parte a Color Zoom Master Team.

Pentru a crea lookurile noi, echipa de hairstylişti a disecat forma, culoarea şi textura  părului. Acest procedeu a lărgit viziunea pentru o creativitate nebănuită şi le-a oferit stiliştilor libertatea de a crea look-uri unice cu ajutorul formelor reinterpretate şi al noilor tehnici de vopsire.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân