Tyra Banks, atragatoare chiar cu cateva kilograme in plus

Renumita datorita colaborarii cu Victoria's Secret si nu numai, Tyra Banks, este primul model afro-american care a aparut pe coperta publicatiei GQ si in Sport Ilustrated in costum de baie si care in 1997 este numita "Supermodelul Anului".
  • Publicat:
Tyra Banks, atragatoare chiar cu cateva kilograme in plus
Tyra Banks, sexy chiar cu cateva kilograme in plus

Renumita datorita colaborarii cu Victoria’s Secret si nu numai, Tyra Banks, este primul model afro-american care a aparut pe coperta publicatiei GQ si in Sport Ilustrated in costum de baie si care in 1997 este numita „Supermodelul Anului”.

De-a lungul carierei, Banks a participat la numeroase prezentari de moda, a aparut pe coperta a numeroase publicatii celebre, in reclame si filme. Tyra s-a retras din moda in mai 2005 si a pasit pentru ultima data pe catwalk cu ocazia show-ului de moda Victoria’s Secret.

„Am spus agentiei mele sa ia legatura cu cei de la Victoria’s Secret si cu cei de la Sports Ilustrated si sa le comunice ca au intervenit niste schimbari, corpul meu trece prin niste transformari. Nu ma voi infometa din aceasta cauza”, a declarat fostul model. Tyra este mandra de formele sale: „Majoritatea modelelor sunt prea slabe, nu se pot tine pe picioare. Nu as vrea sa arat asa. Femeile de culoare nu au acelesi probleme legate de greutate, cum au cele albe. Noi suntem mandre de corpul nostru”, a declarat Banks.

„Sunt total impotriva operatiilor estetice. Multe persoane sunt de parere ca mi-am siliconat sanii pentru ca am cel mai mare bust din industria modei. Dar, la doar 17 ani purtam 34C si plus ca sanii se mai ridica cand port push-up.

Daca lumea m-ar vedea fara sutien si-ar schimba cu siguranta parerea, sanii mei nu au cum sa fie falsi”, a mai adaugat aceasta. Cu toate ca s-a ingrasat dupa ce s-a retras de pe catwalk, Tyra Banks nu face o tragedie din acest lucru: „Daca nu as avea mandrie, probabil ca m-as infometa”, spune Tyra.

Oricum, Banks se simte mult mai bine acum cand mananca clatite, decat atunci cand intra in haine minuscule de firma. „Am facut miloane cu corpul meu, asa ca nu am de ce sa ma plang. Nu ma doare ca m-am ingrasat, ma dor rautatile celor din jur”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Record mondial la dus: 3 minute
Record mondial la dus: 3 minute
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân