Tu ce haircode adopţi în luna Mai?

Inspiră puternic şi lasă-te învăluită în magia lunii mai, când florile devin laitmotive şi răspândesc în aer un parfum ce hipnotizează fiecare simţ.
27.04.2015

Folosind un ondulator cu înveliş ceramic şi cu funcţia Advance Care, prin care poţi seta temperatura şi timpul de încălzire în funcţie de tipul de par (subţire, mediu sau gros), vei obţine uşor şi rapid buclele dorite, iar coafura ta va părea realizată de cele mai pricepute mâini de hairstylist.

Plimbările în parc devin pastile de voie bună. Unde mai pui că toţi copacii înfloriţi, magnoliile, lalelele şi iarba verde devin peisajul potrivit pentru a realiza cele mai frumoase fotografii.

Pregăteşte-te înainte cu ajutorul plăcii de întins părul, pentru a crea o coafură spectaculoasă, în câteva minute. Cu ajutorul ei poţi obţine un păr drept foarte uşor, în timp ce şuviţele tale rămân la fel de rezistente, că şi cum nu ar fi fost atinse de un aparat de styling. Iar dacă vrei şi câteva bucle, le poţi realiza tot cu un ondulator, rulându-l uşor, doar pe şuviţele din faţă.

Sursa: Rowenta.

Pagina 2 din 2
Cel mai nou articol Video:
Ce câștigăm dacă ne ridicăm privirea din telefoane?