Trucuri de beauty de la specialişti în domeniu

Am avut norocul să întâlnesc, de-a lungul carierei mele, cei mai buni specialişti în ale frumuseţii. De la fiecare am reţinut câte ceva, însă, acum, la ceas aniversar, vă prezint 3 femei frumoase – care mi-au devenit şi prietene - de la care am avut multe trucuri de beauty de învăţat.
  • Publicat:
Trucuri de beauty de la specialişti în domeniu

Am avut norocul să întâlnesc, de-a lungul carierei mele, cei mai buni specialişti în ale frumuseţii. De la fiecare am reţinut câte ceva, însă, acum, la ceas aniversar, vă prezint 3 femei frumoase – care mi-au devenit şi prietene –  de la care am avut multe trucuri de beauty de învăţat. 
Zecile de shootinguri, sutele de articole şi interviuri cu specialişti au fost, de-a lungul anilor, cursurile mele de îngrijire personală. După întâlnirea cu câte un guru în ale machiajului sau hairstylingului, încercam pe pielea mea trucurile proaspăt aflate.

Unele întâlniri s-au transformat în prietenii trainice care m-au ajutat, în afara shootingurilor şi articolelor scrise, să îmi creez o rutină de îngrijire care să mă ajute să arăt şi să mă simt bine în pielea mea. Acum, vă fac cunoştinţă cu 3 femei ce mi-au fost de mare ajutor.

Camelia Negrea, hairstylist şi owner –ul salonului C.N. by Camelia Negrea

Sunt aproape 10 ani de când o ştiu pe Cami. De la ea am învăţat cât de importantă este limpezirea părului şi cât de frumos străluceşte dacă, la final, ne clătim şi cu apă rece.

Ea mi-a explicat că astfel se închide cuticula şi părul capătă un aspect sănătos şi strălucitor.

Tot ea m-a învăţat ca atunci când nu am timp să mă spăl pe păr să spăl doar bretonul şi, în rest, să folosesc un spray uscat.


Mihaela Vasile, make-up artist

Mihaela este specialistă în realizarea machiajelor naturale şi corectoare, ştiind să scoată la iveală frumuseţea naturală prin machiaje simple.

Mihaela a fost cea care a insistat să aplic regula evidenţierii fie a ochilor, fie a buzelor într-un machiaj.

Tot la ea am văzut că un ten impecabil se obţine după ce ai aplicat fondul de ten cu bureţelul uşor umed sau că buzele perfecte se creionează mai întâi cu un dermatograf în nuanţa rujului.

Ioana Silvia Simian, medic dermatolog la Centrul de diagnostic şi tratament Victor Babeş şi la Medicover Victoriei

Sfaturile dermatologice ale Ioanei m-au ajutat de multe ori când am avut tenul încărcat cu fel de fel de tipuri de acnee.

De la ea am înţeles cât de important este pentru ten să ai o faţă de pernă din material natural şi cât contează cu ce îţi ştergi faţa după ce te-ai spălat. Întotdeauna cu şerveţele din hârtie şi niciodată cu un prosop (o sursă de microbi şi bacterii).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân