Tratament cu retinol şi vitamine pentru un ten strălucitor de Sărbători!

Pentru că look-ul meu are nevoie de tonus şi elasticitate, acum mai mult decât oricând, pentru petrecerile de sezon, am încercat un tratament preţios cu retinol şi vitamine.
  • Publicat:
Tratament cu retinol şi vitamine pentru un ten strălucitor de Sărbători!

Pentru că look-ul meu are nevoie de tonus şi elasticitate, acum mai mult decât oricând, pentru petrecerile de sezon, am încercat un tratament preţios cu retinol şi vitamine.

Rezultatul: o piele mai luminoasă, mai netedă, hidratată şi pregătită pentru orice tip de machiaj festiv.

Tratamentul cu produse din gama Micro-Retinol, de la Pevonia, are rol de hidratare profundă, lifting şi luminozitate. Retinolul are o dublă acţiune: exfoliază adânc pielea diminuând astfel din volumul şi adâncimea ridurilor şi luptă împotriva oxidării celulare, stimulând în acelaşi timp producţia de colagen şi elastină.

Este tratamentul potrivit pentru o lună în care îmi voi supune tenul unui maraton de make-up şi de party-uri festive. După ce mi-a demachiat ochii şi tenul, Cristina Spălăţelu de la Chic Salon mi-a acoperit ochii cu dischete din bumbac înmuiate într-o loţiune antistres special destinată zonei ochilor.

Apoi, a aplicat Micro-Retinol Essential Peel (un peeling pe bază de retinol şi vitamina C) dinspre mijlocul frunţii spre conturul feţei. După 5 minute, timp în care am simţit furnicături pe toată faţa, Cristina a îndepărtat surplusul cu dischete înmuiate în bolul cu apă şi gheaţă.

A insistat destul de mult, pentru a nu rămâne nici un strop din peelingul ce-mi fusese aplicat anterior. Apoi, a folosit şi un gel neutralizant. Iar pentru o calmare completă a tenului mi-a aplicat timp de 5 minute niste comprese din pânză reci pe toată faţa.
După ce le-a îndepărtat, a folosit o loţiune şi un serum pe bază de retinol, acid hialuronic, colagen şi Aloe Vera. |nainte de a-mi aplica masca cu care am stat un sfert de oră, Cristina mi-a aşezat din nou pe ochi  dischete din bumbac înmuiate în loţiunea cu rol destresant pentru zona ochilor.

După ce a clătit masca cu dischete umezite în apa rece ca gheaţa, Cristina a continuat cu loţiunea pentru faţă şi o cremă hidratantă. La final, m-am relaxat cu un masaj facial delicat, până s-a absorbit în piele toată crema aplicată. Preţ: 300 lei/şedinţă. Chic Salon (www.chicsalon.ro).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”