Totul despre rejuvenarea facială cu PRP (terapia vampir) de la conf. univ. dr. Ana Maria Oproiu, House of Beauty Clinic

Am stat de vorba cu conf. univ. dr. Ana Maria Oproiu de la House of Beauty Clinic pentru a ne informa şi pentru a ne da mai multe sfaturi cu privire la amânarea îmbătrânirii.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Totul despre rejuvenarea facială cu PRP (terapia vampir) de la conf. univ. dr. Ana Maria Oproiu, House of Beauty Clinic

Soarele înseamnă viaţă, energie, frumuseţe şi pericol. Soarele este esenţial vieţii, însă cu moderaţie. Noi, femeile, suntem dependente de soare şi în goana după frumuseţe ignorăm pericolul.

Stăm de cele mai multe ori neprotejate în razele nocive, iar rezultatul este total opus a ceea ce am visat să obţinem.

Avem o piele bronzată, dar distrusă. Semnele îmbătrânirii nu se văd imediat la sfârşitul verii, însă ele există.

Ţesuturile sunt distruse de soarele puternic la care ne-am expus. În dorinţa de a avea o piele arămie, nu facem altceva decât să ne trezim cu pete, atât pe faţă, cât şi pe întregul corp. Epiderma este distrusă, se accelerează îmbătrânirea şi creăm drumul apariţiei cancerului de piele.

Ce pot face însă esteticienii în acest sens? Am stat de vorba cu conf. univ. dr. Ana Maria Oproiu de la House of Beauty Clinic pentru a ne informa şi pentru a ne da mai multe sfaturi cu privire la amânarea îmbătrânirii.

Unul dintre cei mai recunoscuţi medici chirurgi din România, specializaţi în Chirurgie-Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă este Conf. Univ. Dr. Ana Maria Oproiu, Doctor în Medicină, şi, în prezent, Conferenţiar în cadrul Catedrei de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă al UMF “Carol Davila”.

Cu o experienţă dobândită în peste 18 ani de activitate, numeroasele traininguri, workshopuri şi colaborarari, desfăşurate în ţară şi în străinătate: New York, Paris, Stockholm, Budapesta, Conf. Univ. Dr. Ana Maria Oproiu va oferă alternative chirurgiei perfecţioniste, adaptată fiecărui pacient în parte:

  • INTERVENŢII ESTETICE (acid hialuronic, fire PDO, botox , hiperhidroză etc.)
  • TRATAMENTE ESTETICE (PRP terapia vampir, vergeturi, cicatrici etc.)⁣⁣
  • MEZOTERAPIE
  • PLASMĂ PEN (riduri, ploape etc.)
  • CONSULTAŢII CHIRURGIE PLASTICĂ / RECONSTRUCTIVĂ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣

“Medicina este despre oameni, despre viaţă, despre armonie şi frumos. Astăzi vorbim despre frumos şi despre sănătatea frumosului. Biorevolumetria vine în sprijinul realizării conceptului de frumuseţe, concept ce presupune realizarea unei balanţe între simetrie, echilibru şi proporţii.

Procesul de îmbătrânire în general şi în zona feţei în special este un proces complex tridimensional care afectează epiderma în profunzime şi toate structurile sale: epiderma este subţiată, fibrele de colagen dermic se degradează şi apar ridurile, fibrele musculare îşi pierd tonul şi ţesutul atât adipos, cât şi osos, sunt, atrofiate.

Pielea este cel mai mare organ al corpului având multiple funcţii. Este în principal oglinda fidelă a vârstei şi a stării generale de sănătate fiind supusă zilnic la diverse agresiuni ale factorilor externi.”, declară conf. univ. dr. Ana Maria Oproiu, House of Beauty Clinic.

Astfel că tratamentul pielii îmbătrânite poate fi realizat prin mai multe tipuri de proceduri dermato-estetice.

„Administrarea plasmei bogate în trombocite – terapia vampir, este o metodă de stimulare a procesului de regenerare a pielii prin introducerea locală a formei injectabile de autoplasma trombocitară.

Tratamentul utilizează potenţialul de vindecare al pacientului, folosind sângele propriu al pacientului, stimulându-se formarea de ţesut nou şi de vase noi prin exploatarea factorilor de creştere prezenţi la nivelul plachetelor sangvine şi stimularea celulelor stem mezenchimale pentru inducerea proceselor pe care în mod normal le utilizează corpul nostru în procesul de vindecare.

Plasma este cel mai modern, mai sigur, biostimulant natural, nonalergen şi fără dată de expirare meso-cocktail. Trebuie subliniat că nici unul din factorii de creştere de la nivelul plachetelor sangvine nu provoacă o boală oncologică, nu sunt mutageni şi sunt proteine naturale ale organismului uman.”, ne mai spune conf. univ. dr. Ana Maria Oproiu, House of Beauty Clinic.

Prin urmare, cu ajutorul terapiei vampir se obţine:

  • Îmbunătăţirea turgescenţei şi reliefului pielii
  • Regenerare sporită
  • Activarea metabolismului în celulele pielii
  • Reducerea şi eliminarea ridurilor mimice
  • Hidratarea şi hrănirea pielii, restabilirea elasticităţii
  • Îmbunătăţirea culorii şi a reliefului pielii
  • Pielea capătă un aspect mai proaspăt şi sănătos
  • Încetinirea proceselor de îmbătrânire
  • Normalizarea schimbului de apă şi oxigen
  • Eliminarea acneei şi post-acneei

House of Beauty Clinic este cea mai bună clinică stomatologică şi de estetică din Bucureşti, care şi-a câştigat binemeritatul loc întâi datorită lucrărilor de calitate efectuate şi a tehnicilor revoluţionare pe care le implementează pacienţilor.

Pentru a veni în sprijinul pacienţiilor care nu au alocată suma necesară restaurării dentare sau vor să îşi facă modificări estetice, House of Beauty Clinic a introdus modalităţi de plată accesibile: plata în rate cu ajutorul instituţiilor bancare partenere. Mai multe detalii aici.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân