Top sfaturi de frumusete in functie de varsta

Pentru o frumusete naturala, indiferent de varsta, se impune in primul rand o alimentatie sanatoasa, o hidratare pe masura si un program de somn de 8 ore.
  • Publicat:
Top sfaturi de frumusete in functie de varsta
Top sfaturi de frumusete in functie de varsta

Pentru o frumusete naturala, indiferent de varsta, se impune in primul rand o alimentatie sanatoasa, o hidratare pe masura si un program de somn de 8 ore. Toate acestea ajuta cel mai bine tenul, bineinteles in combinatie cu o crema de fata si de ochi specifica fiecarei varste si fiecarei probleme si cerinte.

LA 20 DE ANI – Frisca si fructe de vara

Tanara vrei mereu sa fii, iar perioada in care pielea este perfect intinsa, fara linii fine si catifelata la atingere incepe cu un 2 in fata. Un plus de stralucire il aduce exuberanta in utilizarea cosmeticelor pe care domnitele le incearca. Caci e musai sa inchizi gura si celei mai carcotase adversare.

Chiar daca tineretea este fara cusur, specialistii recomanda saptamanal un gomaj facial, acasa, dupa care se aplica o masca hidratanta si un ulei vitaminizat. Iata o reteta siberiana pentru gomaj cu super rezultate: o ligurita de frisca proaspata plus 2 g de sare fina de bucatarie.

Din motive practice se poate folosi si un lapte demachiant in loc de frisca. Tenului impecabil nu-i strica o masca nutritiva, tonifianta, ce ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii. Mastile cele mai „la indemana” se pot realiza din pudra de argila plus un liant: la 20 de ani – fructe de vara.

LA 30 DE ANI – Lifting night bio si mix special pentru par

Se spune ca la 30 de ani orice reprezentanta a sexului frumos atinge maximum de feminitate si senzualitate. Si nu e doar o vorba in vant, studii recente vin si certifica – la aceasta varsta ai tot ce-ti doresti si e pe placul domnilor bine: armonia formelor, un stil bine definit si constiinta clara a asteptarilor.

Pe scurt, o maturizare per ansamblu. Cert este ca tenul trebuie restructurat, iar stralucirea reactivata. Activii concentrati anti-rid dintr-un serum vegetal diminueaza eficient ridurile. Testele arata ca la doar 3 saptamani, ca urmare a aplicarii unei fiole o data la 2 zile, chipul isi recapata frumusetea.

Pentru ca imbatranirea sa fie intarziata ca la carte, o crema anti-rid de noapte cu efect de lifting bio netezeste ridurile fine si profunde si consolideaza in timpul noptii legaturile intercelulare de la nivelul epidermeii. Rezultatul? Dimineata tenul tau este vizibil revigorat.

Atentie! Dupa 30 de ani masca din pudra de argila se combina perfect cu fructe de toamna si tropicale. O hidratare intensa cu miere si mango ofera instant hidratare, stralucire si viata parului afectat in special de stylingul facut cu surse de caldura. Un sampon deep moisture hidrateaza parul uscat, lasandu-l moale, stralucitor si usor de pieptanat.

LA 40 DE ANI – Produsi organici si serumuri

Dupa 40 de ani produsi organici, miere, ceai verde, Q 10 si galbenus…Trecerea anilor, oboseala, stresul, variatiile climatice contribuie in special la imbatranirea tenului.

Expertii in frumusete insista asupra folosirii serumurilor pentru fata. Ele te ajuta sa beneficiezi de toate valentele unei masti sau a unei creme. Extractul de catina este ideal pentru frumusetea pielii tale. Datorita similitudinilor cu lipidele straturilor superioare ale epidermei, continutului ridicat de acizi linoleici (acizi grasi nesaturati), precum si datorita acidului palmitoleic (APO), uleiul de catina alba este deosebit de valoros, el sustinand functia de bariera a pielii si calmand zona iritata. Cu alte cuvinte, folosind catina alba, pielea va simti ca e din nou vara. In plus, continutul ridicat de vitamina E protejeaza pielea impotriva uscarii si demineralizarii.

Ce zici de un serum activ de catina, de o crema pentru ingrijirea intensiva a mainilor cu extract de catina sau de o lotiune de corp eficienta si organica pe baza de ulei de catina? Un plus de vitalitate si un aspect relaxat al pielii e  binevenit la orice varsta. Pentru o acoperire perfecta a firelor albe opteaza pentru o vopsea permanenta sub forma de spuma cu o stralucire intensa si de durata.


Citeste si: Reguli de top pentru ingrijire


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân