Toamna-iarna 2006

Make-up & hair trends
  • Publicat:
Toamna-iarna 2006
Toamna-iarna 2006

A New Make-up & a New Hair! Look-ul 2006 este prins intr-o nota cat se poate de sobra, iar tendintele-cheie surprind femeia actuala, puternica si totodata vulnerabila si fragila. La capitolul make-up, hot sunt: buzele cremoase si rosii; genele false; fardurile in culori deschise (marourile, auriul, argintiul), precum si culorile tari (albastru intens, violet metalic); eyeliner-ul; tusul; mascara din abundenta si sprancenele groase, dar ingrijite.

La capitolul hair styling s-a deliberat: in materie de culori se va purta degradeul, ciocolatiul, tonurile de auriu si culoarea nisipului; in ceea ce priveste lungimea parului: se poarta parul lung, filat, mesele (must have-ul sezonului) si bretonul franjurat; iar cu produsele de styling nu trebuie deloc exagerat – putin fixativ sau gloss spray pentru a-i conferi parului tau suplete si libertate de miscare.

Trage cu ochiul la machiajele si coafurile in tendinte, adapteaza-le propriului stil si colinda magazinele de specialitate pentru a-ti achizitiona produsele trendy de make-up si hair styling. Succes!

PORCELAIN SHEEN

Tenul de portelan se inscrie in tendinte. Make-up artistii pun accent pe trasaturile fetei, acest machiaj fiind cat mai natural, dar in acelasi timp foarte expresiv.

SO ’80s LOOK

Fardul verde, parul lung si cateva codite impletite lejer creeaza un look teatral, neglijent si totodata feminin. O privire verde – un plus de mister pentru orice tip de frumusete.

IN THE SHADE

Make-up artistii propun pentru acest sezon un machiaj cu umbre in culorile toamnei, gene false si eyeliner-ul. Se vor folosi farduri cremoase si stralucitoare in culori tari albastru intens sau violet metalic.

CLASIC STYLE

Impletiturile sunt un must have in aceasta toamna. Te poti juca in voie cu suvitele impletite obtinand de fiecare data o noua coafura. Experimenteaza de la coditele simple pana la cele mai complexe.

SIDE SWEEP

O coafura ideala pentru femeia independenta si ocupata. Se poate obtine coafura dorita cu foarte putine interventii. Prins in coc, pieptanat intr-o parte sau liber si lung cu bucle lejere. It’s your choice!

LONG TRESSES

Se poarta parul x-tra lung: fie ca este natural, fie ca se folosesc extensii (pentru lungime si volum), parul lung pune in evidenta femeia puternica,
dar sensibila.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Zoom pe... fondul de ten
Zoom pe... fondul de ten
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”