Tendințe păr 2021: Cum ne vopsim părul?

Ce nuanțe sunt în trend și cum le putem întreține? Iată ce spun specialiștii legat de tendințe păr 2021. Diana Baicu dezvăluie ce culori sunt la modă.
  • Publicat:
Tendințe păr 2021: Cum ne vopsim părul?
Tendințe păr 2021: Cum ne vopsim părul?

Vopsirea părului ne poate schimba în bine starea de spirit, iar o culoare de păr potrivită tenului complimentează trăsăturile feței. Este indicat să apelăm la specialiști și să alegem produse de calitate pentru obținerea unei astfel de culori și, cel mai important, produse de îngrijire a părului, care păstrează nuanța pentru un timp îndelungat. Ce nuanțe sunt în trend în 2021 și cum le putem întreține? Iată ce spun specialiștii legat de tendințe păr 2021.

Diana Baicu, consultant în industria de frumusețe profesională, dezvăluie ce culori sunt la modă anul acesta și oferă recomandări despre cum le putem potența intensitatea și a o menține pentru o perioadă mai lungă de timp.

Tendințe păr 2021: Ce blond se poartă în 2021

“Părul blond și cel silver (Ash/ Blue ash /Violet ash) reprezintă un trend care continuă și în 2021, iar combinatia intre aceste nuante face deja furori. Este o nuanță sexy, puternică si extrem de versatilă, mereu în tendinte, vedetă pe podiumurile de moda pentru caracterul său atemporal. Părul argintiu cu tonuri violet începe să urce ușor, dar sigur, pe podium. Accentele metalice și strălucitoare pun în evidență trăsăturile feței, dar mai ales ochii. În 2021, sunt în tendințe nuanțele de blond rece: cenușiu, violet – nuanțe ash cu bază verde pentru a combate subtonuri calde nedorite, inclusiv roșu și portocaliu. În 2021, neutralizăm tonurile calde pentru a crea nuanțe reci, în bază cenușie”, declară Diana Baicu.

Tendințe păr 2021: Ce culoare închisă se poartă în 2021

Părul brunet cu nuanțe roze sau arămii. Părul brunet / castaniu este una dintre cele mai întâlnite culori de păr, ce predomină în multe țări balcanice, așa cum este și România.

“Pentru a fi în trend, putem scoate din anonimat un păr brunet obișnuit adaugând nuanțe de roze sau roze gold, culori ce îndulcesc trăsăturile mai aspre.

Pentru întreținerea acestor nuanțe acasă, va recomandăm Moroccanoil Color Depositing Mask în nuanța Copper sau Rose Gold. Iar, atunci când ne aflăm în situații de urgență și nu avem timp să ne vopsim rădăcinile, sprayul de la Vitality’s Instant Color Spray în nuanța Dark Brown este produsul salvator. Este o soluție rapidă și practică pentru fiecare femeie. Ușor de utilizat pentru a acoperi rădăcinile crescute,  perfect chiar și pe firele albe. Nu îngreunează părul, este ușor de scos, la prima șamponare a părului. Se poate folosi și pentru acoperirea zonelor în care părul este rărit din diverse cauze: post naștere, stres, îmbătrânire, efecte adverse ale medicamentelor”, spune Diana Baicu.

“Pentru ca părul brunet să-și mențină strălucirea, vă recomandăm Goldwell Dualsesnes Brilliance Serum Spray, pentru sclipiri diafane și umbre seducătore în păr. Este un tratament fără clătire ce oferă părului tot ce are nevoie și conferă o strălucire atrăgătoare, protejează culoarea și menține intensitatea ei.  Are la bază o tehnologie unică de protejare a culorii ce captează lumina pentru o strălucire magnifică”, adaugă specialistul.

Suvițe blonde pe părul creț

“Acest trend a crescut foarte mult în ultimul timp. Dacă înainte persoanele cu părul creț, ondulat sau spiralat își purtau cel mai des părul întreptat, acum părul creț este din nou în vogă, mai ales cel cu bucle stranse și bine definite. Există metode specifice pentru a crea buclele perfecte și produse ce ajută în acest sens mai mult ca oricând.  Iar accentele de blond pe un păr creț bine întreținut sunt cu adevărat wow!”, spune Diana Baicu.

Părul în două nuanțe puternice

Denumit Two toned hair este un look făcut celebru mai ales de cântăreața Billie Eilish – părul vopsit în nuanțe de verde fluorescent cu accente de negru.

Nude colors – Beige-violet

“Nuanțele de beige-violet se potrivesc tuturor tonurilor tenului nostru: îmbină perfect tonuri calde cu tonuri reci pentru o culoare personalizată și unică. Pentru a obține acest tip de culoare, recomandăm produsele Color.Me Nudes, de la Kevin Murphy”, spune Diana Baicu.

Tendințe păr 2021: Soluții pentru bărbați cu părul alb

“Ce soluţii au barbaţii pentru a-și vopsi părul astfel încât să arate natural? Mulți bărbați se feresc să își vopsească firele albe pentru a nu risca un efect estetic nedorit. Totuși, părul alb natural are tendința de a se păta în galben, așa că le recomandăm bărbaților un serviciu de colorare la fel de ușor ca o șamponare, cu acoperire parțială, extrem de naturală: Goldwell Men Reshade. Componentele de culoare sunt amestecate în aplicatorul inovator Men ReShade, care este ușor de aplicat, datorită consistenței de spumă, și are rezultat discret. Tehnologia “Hybrid Foam” conferă rezultate în doar 5 minute, iar rezultatul este unul natural: fără fire albe, dar fără senzația de păr vopsit”, adaugă specialistul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc