Scapa de celulita!

Cosmarul multor femei este coaja de portocala care dauneaza frumusetii. Dupa creme si masaje ridicate in slavi ani in sir, mezoterapia este astazi solutia numarul 1 in combatere a celulitei.
  • Publicat:
Scapa de celulita!
Scapa de celulita!

Tratamentul este relativ simplu: se iau mai multe ace fine, se monteaza intr-un dispozitiv special de injectare, se ataseaza o seringa, se umple cu un lichid consistent si continutul este introdus sub piele, exact in inima celulitei.

Nedorita coaja de portocala se estompeaza datorita combinatiei de substante care intaresc vasele de sange, reduc retentia de apa si accelereaza metabolismul. Cele mai valoroase sunt cele care topesc grasimile dintre celule. Acele folosite in mezoterapie sunt foarte fine si intra 4 mm in interiorul pielii. Uneori, medicii inteapa mai adanc, 13 mm, direct in tesutul gras. Este nevoie, insa, de 10 sedinte de tratament pentru ca rezultatele sa devina vizibile: o reducere in centimetri a circumferintei. Efectele dureaza, dar este nevoie de dieta si miscare pentru ca grasimile sa nu-si faca de cap sub pielea proaspat injectata. Sedintele de injectare se fac o data la 10 zile, timp de doua luni. Se continua cu sedinte facute la doua saptamâni timp de inca doua luni. Rezultatul se intretine prin sedinte lunare.

90 la suta dintre femeile care au facut injectiile minune se pot lauda cu piele fara celulita, dar trebuie sa fie foarte atente pentru ca orice ingrasare le va aduce din nou sub tirul injectarilor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Lectia despre alb a unui zambet cuceritor
Lectia despre alb a unui zambet cuceritor
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân