Remodelarea buzelor, tot mai cerută din pricina conferințelor online de tip ZOOM

Medicul chirurg estetician Iancu Morad explică de ce remodelarea buzelor a devenit una dintre cele mai cerute proceduri de înfrumusețare.
  • Publicat:
Remodelarea buzelor, tot mai cerută din pricina conferințelor online de tip ZOOM
Remodelarea buzelor, tot mai cerută din pricina conferințelor online de tip ZOOM

Aproape un sfert din pacientele care au apelat în 2020 la intervențiile de mărire și remodelarea buzelor în 2020 au luat această decizie ca urmare a conferințelor de tip ZOOM pe care le-au efectuat. Medicul chirurg estetician Iancu Morad explică acest fenomen.

Remodelarea buzelor, o procedură cerută de doamne

În 2020, pe fondul pandemiei, ședințele și conferințele online, de tip ZOOM, au devenit parte din modul nostru a lucra zi de zi. În mod cu totul surprinzător, acest tip de comnunicare a avut repercursiuni și asupra deciziilor de ordin estetic ale multor femei din România. Mai exact, faptul că s-au analizat din ce în ce mai atent în proiecția lor pe ecranele calculatoarelor, a crescut cererea de intervenții estetice inclusiv la nivelul buzelor.

Medicul chirurg estetician Iancu Morad declară că cel puțin un sfert din pacientele care au apelat la acest tip de proceduri au mărturisit că au luat decizia după ce s-au analizat în timpul conferințelor online și au dorit o îmbunătățire a aspectului lor estetic.

„Pandemia a adus schimbări inclusiv în ceea ce privește cererea de intervenții estetice. Deși am purtat cu toții mască și am fi tentați să credem că nu s-a mai acordat atenție aspectului estetic, lucrurile au stat cu totul altfel. A crescut cererea de intervenții în zona frunții și a ochilor, dar și la nivelul buzelor. Conferințele online au avut un rol important, se pare. Aproape un sfert din paciente au mărturisit că au luat această decizie după ce s-au analizat, zi după zi, pe ecranul calculatorului sau al telefonului, în timpul conversațiilor video. Și asta pentru că, spre deosebire de momentele când se privesc în oglindă, de această dată au remarcat întreaga mimică a feței în timpul ce vorbeau. Atenția s-a îndreptat în special în zona ridurilor de pe frunte ori din colțul ochilor, dar și asupra buzelor. Așa s-a intesificat cererea de remodelare a buzelor, într-o manieră cât mai naturală și mai armonioasă cu trăsăturile feței. În cazul meu, a crescut cererea pentru tehnica M de remodelare a buzelor, o tehnică proprie pe care am dezvoltat-o în acest an”, spune medicul estetician Iancu Morad.

Ce înseamnă „buzele M”

Medicul chirurg estetician Iancu Morad a dezvoltat o tehnică proprie de mărire și remodelare a buzelor. Procedura poartă denumirea M-Technique și se numără printre favoritele pacientelor în ultima vreme.

„Mi-am dorit să pun la punct o procedură care să aibă ca rezultat buze rejuvenate și un contur atrăgător, dar în perfectă armonie cu trăsăturile feței. Am studiat și am lucrat foarte mult până am pus bazele M-Technique. Această tehnică proprie înglobează mai multe tehnici, îmbunătățite și modificate, practicate într-o anumită ordine, ce pune accent pe detaliile anatomice ale buzelor. Rezultatul este spectaculos, feminin, dar are un aspect natural și în armonie cu restul feței”, explică Dr. Iancu Morad.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân