Punk rules & September colours for a great look!

Vrei o schimbare inspirata de look? Perfect! Stilistii propun o noua formula de succes in materie de imagine - culorile toamnei. Verde olive, ocru, teracota, maro roscat, maro nuca, ruginiu sunt vedete, iar cocul lejer si impletiturile completeaza finaliz
  • Publicat:
Punk rules & September colours for a great look!
Punk rules & September colours for a great look!

Mov ispititor
Bucura-te din plin de generozitatea si abundenta de fard pentru un machiaj de senzatie. Lasa buzele in seama nuantelor tari pentru un impact maxim. Esti tentatia momentului!

Indraznet de galben si verde
Te-ai intrebat cum ti-ar sta daca ai apela la o combinatie teribila de verde saturat completat de un galben intens pentru machiajul pleoapelor? Neasteptat de provocator! Iar daca alegi impletiturile pentru a-ti aranja parul, atunci succesul este garantat. Ideal oricarui tip de frumusete!

Look tomnatic
Intensitatea si stralucirea nuantelor fructate pe buze & pleoape traseaza noi reguli de seductie. Pentru un look plin de gratie si feminitate!  

Vara este pe sfarsite si, automat, se impun si unele schimbari de stil. Frumusetea imbraca haine noi si surprinde prin resursele inepuizabile de spectaculos. Prin urmare, tendintele lansate o data cu inceputul de sezon vin in intampinarea celor mai exigente asteptari in materie de vestimentatie si machiaj.

Coloristic vorbind, toamna inseamna o gama fascinanta de nuante care se potrivesc de minune unui machiaj de senzatie, permitand combinatii dintre cele mai indraznete de culoare. Te poti juca in voie cu verde olive, ocru, aubergine, teracota, maro roscat, maro nuca, ruginiu, turcoise profund. Stilistii admit ca este normal ca in vestimentatie si machiaj sa se regaseasca aceste culori, insa toamna 2007 inseamna in moda mult lux, cu texturi naturale si scumpe si cu machiaje sofisticate. Intensitatea culorilor este indrazneata, cu cel putin 3 tonuri peste culorile naturale, galbenul este intens, verdele este saturat, maroul este stralucitor.

Beauty fructat ca la carte
Cu putina imaginatie si indemanare, fara a zabovi ore in sir in fata oglinzii, poti sa obtii machiajul care sa intreaca toate asteptarile: e ceea ce ti se potriveste, surprinde si in pas cu tendintele. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a surprinde este sa indraznesti sa porti culori puternice in ton cu tinuta. Iata cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru ca rezultatul final sa fie la inaltimea exigentei. 

Fondul de ten, elementul principal al bazei pentru machiaj, trebuie sa fie bine texturat, cu putere mare de acoperire si tuse satinate. Un fond de ten fluid se va aplica in doua straturi, prin masare circulara, pentru a obtine un ten cu aspect de portelan. Machiajul ochilor poate pastra liniile punk, dar cu multa culoare asortata vestimentatiei. Este nevoie de mult curaj pentru fardarea arcadelor, culoarea trebuie sa fie prezenta si sa rezoneze cu vestimentatia. Astfel, pe arcade se pot regasi galbenul, violetul, albastrul deschis sau verdele.

Pentru machiajul obrajilor se vor folosi mai multe nuante de blush, cu un efect aristocrat. Bej-brun, roz inchis si un roz deschis metalizat se vor intalni si suprapune pe pometi. Sunt actuale mai mult decat oricand buzele rosii, cu diverse accente:  orange, bordeaux, rubin, magenta. Machiajul trebuie sa fie bine finisat, curat, cu linii bine estompate. Daca nuantele trebuie sa migreze intre ele, se va lucra incet, cu mare atentie la detalii. Fardul ideal pentru finisare este pudra.

Foto: Dragos Cristescu
Beauty editor: Andreea Chirila
Make-up artist Rimmel London: Mirela Vescan
Hair stylist: Dana Petrescu, Fantasy Hair Team
Model: Nicoleta Alexandrescu, MRA Models Agency

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân