Palarii extravagante

  • Publicat:
Palarii extravagante
Palarii extravagante

In fiecare an, la Ascot se organizeaza o competitie ecvestra in prezenta Reginei Elisabeta si a doamnelor si domnilor din inalta societate, dar ce atrage cel mai mult atentia sunt extravagantele palarii ale doamnelor din high-life.

Chiar daca palariile extravagante atrag atentia, tinutele doamnelor sunt decente, altfel le poate fi refuzata participarea, lucru specificat si pe site-ul competitiei.

Pretul unui bilet la Ascot a variat in acest an intre 25 si 60 de lire sterline. Cursa hipica de la Ascot se desfasoara de peste 300 de ani, fiind una dintre cele mai longevive competitii sportive din lume.

Alaturi de Regina Elisabeta, la competitie au mai fost prezenti Printul Charles si Camilla, Zara Phillips (nepoata reginei), printesele Eugenie, Beatrice, Sophie, printesa Anna dar si alte printese, contese si lorzi (numai titluri regale).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân