(P) E greu sa te apuci, e infernal sa te tii

De aici a plecat intreaga campanie Nivea Superlike. Lupta cu celulita pare o chestiune neinsemnata insa nu degeaba o numim “lupta”. Ce trebuie stiut inca de la inceput e ca rezultatele cele mai bune se obtin prin corelarea a trei lucruri: miscarea, mesele echilibrate si masajul cu produse anticelulitice. Si de aici apar si problemele. Suna simplu, dar e greu.
  • Publicat:
(P) E greu sa te apuci, e infernal sa te tii

De aici a plecat întreaga campanie Nivea Superlike. Lupta cu celulita pare o chestiune neînsemnată însă nu degeaba o numim “luptă”.

Ce trebuie ştiut încă de la început e ca rezultatele cele mai bune se obţin prin corelarea a trei lucruri: mişcarea, mesele echilibrate şi masajul cu produse anticelulitice. Şi de aici apar şi problemele. Sună simplu, dar e greu.

E greu să te mobilizezi să faci mişcare periodic, darămite să faci mişcare, să reuşeşti să mănânci echilibrat şi să foloseşti şi produse anticelulitice?

Şi atunci ne-am spus aşa: dar dacă am privi lucrurile altfel? Dacă în loc să le explicăm femeilor pur şi simplu cum stau lucrurile, am merge mai departe şi le-am susţine realmente? Dacă am vorbi cu cele care fac deja ceva şi in felul acesta să ne facem auziţi şi de către celelalte?
Şi aşa a apărut Nivea Superlike: o campanie menită să le ajute realmente pe femei să facă şi ceilalţi doi paşi, pe lângă cel pe care l-au făcut deja în lupta cu celulita.

Aplicaţia de Facebook este pilonul principal al campaniei, fiind menită să le încurajeze pe femei să-şi împărtăşeasca unele altora sfaturi adevărate, din viaţa reală despre ce şi cum funcţionează în cazul fiecăreia.

Aplicaţia are un rol complementar cu cel al Clubului Q10 Fitness, platforma de conţinut video semnată de Nivea în colaborare cu experta în fitness Sarah Maxwell. În plus, aplicaţia oferă oamenilor şansa de a trimite mesaje de încurajare către prietenele aflate “în plină bătălie” – un plus de susţinere care se poate dovedi atât de preţios uneori.

Sfaturile se împart pe 3 categorii, în funcţie de cele mai relevante categorii de public: pentru femeile care fac mişcare, dar nu mănâncă echilibrat, pentru cele care mănâncă echilibrat, dar nu reuşesc să facă mişcare şi pentru cele care doar folosesc produse anticelulitice, din când în când.

Pachetul de produse cu care Nivea susţine lupta împotriva celulitei este format din Gelul-cremă anticelulitic NIVEA Q10 plus şi Serul anticelulitic NIVEA Q10 plus.

Nivea Q10 Ser anticeluliticGelul – cremă anticelulitic Nivea Q10 plus este un gel-cremă cu textură uşoară, care conţine Q10, L-Carnitină – care stimulează conversia acizilor graşi în energie – şi extract de lotus – care reduce formarea de noi celule grase.
Acesta tonifică pielea şi reduce apariţia celulitei chiar şi fără masaj suplimentar, având o textură placută şi absorbindu-se rapid. După trei săptămâni de utilizare regulată, semnele celulitei sunt reduse vizibil.

Serul anticelulitic NIVEA Q10 plus are o cantitate de zece ori mai concentrată de LCarnitină şi Q10 (în comparaţie cu gelul-cremă anticelulitic) pentru a îmbunătăţi fermitatea pielii şi a reduce apariţia celulitei în numai 10 zile.
L-Carnitina, o substanţă prezentă în mod natural în organism, stimulează transformarea acizilor graşi în energie. În acelaşi timp, extractul de lotus reduce formarea de noi acizi graşi

Mai multe detalii, pe www.nivea.ro si www.facebook.com/NiveaRomania.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Vrei să ai sprâncene ca ale Innei?
Vrei să ai sprâncene ca ale Innei?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân