Noaptea poate face minuni pentru frumusetea ta!

Timpul a devenit principalul tau dusman? Daca ai inceput sa elimini din ce in ce mai multe etape din ritualul tau de infrumusetare, tocmai din lipsa de timp, trebuie sa iei in considerare si orele pe care le petreci dormind. In timp ce dormi, cremele, l
  • Publicat:
Noaptea poate face minuni pentru frumusetea ta!
Noaptea poate face minuni pentru frumusetea ta!

Parul

Spala-te pe cap seara
Spalandu-te pe cap inainte de culcare ii oferi parului tau timpul necesar pentru a absorbi uleiurile sale naturale produse de scalp. Astfel se evita uscarea excesiva a parului, care conduce in timp la degradare si aparitia varfurilor despicate. Dupa spalare, tamponeaza parul cu un prosop, fara a-l freca. Evita uscatorul de par pentru ca pe parcursul noptii parul se usuca treptat, in mod natural.

Trateaza eficient
Un tratament conceput sa actioneze pe durata noptii ii ofera parului tau hidratarea si ingrijirea de care are nevoie daca este degradat, vopsit sau prea uscat. Daca balsamul tau iti poate face parul atat de matasos in numai 5 minute, imagineaza-ti ce poate face un tratament care are la dispozitie toata noaptea pentru a actiona…

Nu uita de perie
Pieptanandu-ti parul, stimulezi circulatia la nivelul scalpului, ceea ce conduce la o mai buna hranire a foliculilor. Iar seara este cel mai bun moment pentru a face acest lucru. O perie buna (cu peri naturali si potrivita tipului tau de par) plus tehnica adecvata si rezultatul se va putea observa cu ochiul liber: mai putin par cazut si mai multa sanatate pentru parul tau.

Tenul

Pasul esential!
Ai avut o zi grea, foarte obositoare, iar cand ajungi seara acasa, te intrebi: “Off… chiar trebuie sa ma spal pe fata?”. Raspunsul este categoric “DA”! Asta daca vrei sa ai un ten sanatos, fara cosuri,  puncte negre sau comedoane… Spalatul pe fata in fiecare seara este pasul esential in pastrarea sanatatii tenului, pentru ca in timpul zilei la suprafata pielii se strange o cantitate impresionanta de celule moarte, sebum, praf si impuritati, fara sa mai punem la socoteala si machiajul.

Hidratarea conteaza
In timpul noptii, la nivelul pielii are loc un proces foarte important. Apar celule noi care le inlocuiesc pe cele moarte sau afectate de diversi factori. Regenerarea celulara este un proces natural pe care il poti sustine cu ajutorul unor creme sau seruri special concepute pentru ingrijirea pielii in timpul noptii.
Corpul

O baie relaxanta
Relaxarea este cheia unei nopti de somn odihnitor. Si ce te poate relaxa mai bine decat “scufundarea” intr-o cada plina cu apa fierbinte, aromata cu uleiuri esentiale si sare de baie? 15 minute sunt suficinte pentru ca pielea ta sa se relaxeze, porii sa se deschida si sa absoarba apoi lotiunea de corp de dupa baie.

Maini si picioare catifelate
Ai pielea excesiv de uscata? La fel ca si parul, pielea poate fi hidratata mult mai eficient in timpul noptii decat in timpul zilei. Pentru pielea foarte uscata a mainilor, aplica o crema puternic hidratanta inainte de culcare si acopera-ti mainile cu o pereche de manusi din bumbac. Acelasi tip de tratament poate fi folosit si in cazul calcaielor crapate.

Articol exclusiv online (Georgiana Dorobantu)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”